02-21-2005, 09:39 PM
A jeszcze więcej ludzi się dziwi, że rozrózniam słowa w takiej muzyce 
hehehe

hehehe

nowy napisał(a):wiele osob sie dziwi gdy mowie ze przy takiej muzyce moge usnacTo tak samo jak ja8)
( moge usnac oczywiscie
)
), "chant for eschaton 2000" w której to Nergal wbiegł na scene w swym nowym stroju
, oraz oczywiście "conquer all"
i o wiele lepszym Frontside z nowym wokalistą, panowie stworzyli niezły młyn pod sceną 8) 8)
Dechri napisał(a):ja byłem w Poznaniu w Eskulapie, udało mi się wywalczyć miejsce przy samej barierce na środku przed Nergalem ... to było coś,HAHHAHAHAHHAHAH
Cytat:w której to Nergal wbiegł na scene w swym nowym strojumieli przerwy na wizazystke?
Cytat:jedyne nieciekawe przyżycie to przeszukiwania przez dresowych ochroniarzy przed wejściem (wcześniej tego nie było, może to przez tę akcję w której zginął Dime...)o tak. swiat chroni nergala bo kocha nergala
bylo zarabiscie jakie pogo masakra

zaczelo mnei to nudzic wogole sie nioe moglem ruszyc czasem sie wydarlem reke podnioslem bo tylka ja dalrem rqde wiec wycofalem sie i w pogo wbilem
Dechri napisał(a):jedyne nieciekawe przyżycie to przeszukiwania przez dresowych ochroniarzy przed wejściem (wcześniej tego nie było, może to przez tę akcję w której zginął Dime...)