07-20-2004, 11:26 AM
Jeśli w magazynie macie tyle artykółów Alchemy Gothic to dlaczego ich nie dodajecie
Lukasz napisał(a):Jeśli w magazynie macie tyle artykółów Alchemy Gothic to dlaczego ich nie dodajecieDodajemy. Po prostu nie jestemy w stanie wszystkiego wystawic na raz - pamietaj, ze oprocz artykulow Alchemy Gothic sprzedajemy w R&M Shopie jesze wiele innych rzeczy ktore tez kiedys trzeba wystawic, badz tez zaktualizowac np. dostepnosc ich rozmiarow...
blade-mrn napisał(a):jak blamie te cyny też sa zawysokie i chociaż koszulki mają zawaliste wzory to niedam za koszulkę prawie 70zł i ceny wisiorów tez są dużo za duże moim zdaniem niepowinny przekraczać 20zł a tym czsem kosztują prawie 50zł. Większość rzeczy z alchemy mi się podoba ale ceny powinny spaści o 80%No taaaak... ceny jak na polski rynek sa wysokie to fakt - ale to przeciez nie nasza wina - ceny zakupu ktore proponuje nam producent sa takie, a nie inne. Niby jak mamy obnizyc ceny tych artykulow o 80%??? Rozdawac je za darmo??? Albo czy w ogole takich rzeczy nie sprowadzac?
Nosferatu napisał(a):Rozdawac je za darmo???W zasadzie czemu nie?
Cytat:Jesli ktos nie wierzy to niech sam sprawdzi.fakt, sprawdziłem, ceny nie są takie złe. Mi się wydaje, że coś takiego to można kupić np. na prezent gdy się zrzuca np. 10 osób.