12-26-2004, 02:16 PM
U mnie zaczelo sie 5 czy nawet 6 lat temu od... "Nie placz Ewka" Perfectu. Do dzis mam wielki sentyment do tej piosenki. I w ogole lubie polski 8) rock. Uwazam, ze Polacy w tej kwestii maja naprawde duzo do zaproponowania, np. Perfect, Lombard i wszystkie zespoly tamtego okresu( bardzo lubie Oddzial Zamkniety). To tyle o polskiej muzyce. Z zagranicznych kapel pierwsza uslyszalem Iron Maiden i album "Killers". Potem bylo AC DC
, Deep Purple , Metallica, Black Sabath i masa innych
... Obecnie slucham troszke spokojniejszej muzy tzn. bluesa
( Dzem, E. Clapton),
glam rocka( Guns'n'Roses), metalu tez, ale spokojnego 8) ( Evanescence). Bardzo tez lubie muze typowo hippisowska tzn. The Doors, The Animals(" Dom wschodzacego Slonca" uwazam za jeden z najwazniejszych przebojow przeszlego stulecia).
Pozdrawiam wszystkich!!!
Jeszcze jedno. A propos Disco-
Polo. Uwazam, ze tez jest to muzyka. Kiedys bylem nawet zmuszony tego sluchac.
Przynajmniej
mozna sie przy tym pobawic. Co do Hip-hopu ... hmmm... Moze byc, ale zalezy w jakim wykonaniu i o czym. Mimo wszystko jednak ROCK&ROLL RULEZ
8)
, Deep Purple , Metallica, Black Sabath i masa innych
... Obecnie slucham troszke spokojniejszej muzy tzn. bluesa
( Dzem, E. Clapton),
glam rocka( Guns'n'Roses), metalu tez, ale spokojnego 8) ( Evanescence). Bardzo tez lubie muze typowo hippisowska tzn. The Doors, The Animals(" Dom wschodzacego Slonca" uwazam za jeden z najwazniejszych przebojow przeszlego stulecia).Pozdrawiam wszystkich!!!
Jeszcze jedno. A propos Disco-
Polo. Uwazam, ze tez jest to muzyka. Kiedys bylem nawet zmuszony tego sluchac.
Przynajmniej
mozna sie przy tym pobawic. Co do Hip-hopu ... hmmm... Moze byc, ale zalezy w jakim wykonaniu i o czym. Mimo wszystko jednak ROCK&ROLL RULEZ
8)
Mama, take this badge from me
I can't use it anymore
It's gettin dark, to dark to see
Feel like I'm Knockin on the heavens door
I can't use it anymore
It's gettin dark, to dark to see
Feel like I'm Knockin on the heavens door

kociołek porcelanowy SO HUNGRY, USZKODZONY
buty NEW ROCK GOTICO HEAVY PUNK ROCK WALL MARRON [M-WALL120NC-C5]
koszulka AMENOMEN - DARKTHRONE (UNDER A FURRY MOON) (OMEN208KM)
zapalniczka ZIPPO - SLAYER - REIGN IN BLOOD
i w sumie na nich sie wychowalam bo mi tata ich puszczal do snu
pozniej pokazal mi Rammstein ...a pozniej to juz sie siama dokształciłam... 
![[Obrazek: guitarplayer2rr2.jpg]](http://img379.imageshack.us/img379/3126/guitarplayer2rr2.jpg)
![[Obrazek: niekarmt10gq.jpg]](http://img239.imageshack.us/img239/3684/niekarmt10gq.jpg)