11-04-2005, 07:39 PM
z koleji z tym sie ciężko nie zgodzić 
), ale gdyby pojechać po włochatym to o tym trza wspomnieć 
nie chodzi o to kto ile bierze tylko o 'ideały' o jakich naokrągło napierdala włochaty do mikrofona, o to jak się ma ta ich ideologia do rzeczywistosci. U większości panków jest dokładnie tak jak i u włochatego, ale włochaty jest tego zajebiście dosadnym przykładem
Pyza tym za KSU jestem gotów i 30 zet zabulić podczas gdy na włochatego bym poszedł gdyby mi za to solidnie zapłacono

Tomash napisał(a):W dodatku "wokalista" jest tak chvjowy że się nie da, napisze to po raz setny - gość nie potrafi rozłożyć tekstu do melodii, raz przyspiesza, raz zwalnia - po prostu tragedia. Już nie wspomne o ttym że niemiłosiernie fałszuje.chociaż w pankowej kapeli na ogół mi to nie przeszkadza, bo jest bardzo powszechne (
), ale gdyby pojechać po włochatym to o tym trza wspomnieć 
Balthor napisał(a):i to duzo? stary... to jest malutko w porownaniu z tym co inni biorana przyklad takie ksu bylo u mnie wcozraj, za wstep zechcieli sobie 10zł.. a grali tylko oni, to co ze sa "historia" ale jednak bywaly koncerty gdzie gralo 5 kapel i kosztowal 15 zl... no coz.. wszystko sie kreci wookol pieniadza
![]()
apropo wlochatego, Pani A rulz ;d and only she
nie chodzi o to kto ile bierze tylko o 'ideały' o jakich naokrągło napierdala włochaty do mikrofona, o to jak się ma ta ich ideologia do rzeczywistosci. U większości panków jest dokładnie tak jak i u włochatego, ale włochaty jest tego zajebiście dosadnym przykładem

Pyza tym za KSU jestem gotów i 30 zet zabulić podczas gdy na włochatego bym poszedł gdyby mi za to solidnie zapłacono
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]