WŁOCHATY "Bunt i miłość" - nowa płyta 07.11.2005 -
xsebax - 10-27-2005
Już
7 listopada ukaże się nowa płyta zespołu
WŁOCHATY â "Bunt i miłość". Wydawcą jest firma
MAMI records. Na krążku znalazło się 15 utworów nagranych w szczecińskim studio Alternatiff oraz materiały video do obejrzenia na komputerze.
Fanów odsyłamy na oficjalną stronę wydawcy, gdzie można odsłuchać jeden z najnowszych kawałków: "Nikt nas nie pytał"
http://mamirecords.pl/mp3/nikt_nas_nie_pytal.mp3
Płytę - "Bunt i miłość" - będzie można nabyć za
24 zł m.in. na stronie wydawcy:
www.sklep.mamirecords.pl oraz w sklepie:
www.patefon.pl i we wszystkich innych dobrych sklepach muzycznych.
Ponadto płyta będzie także dostępna na
koncertach promujących płytę zespołu:
DATY KONCERTÓW:
5.11
CZĘSTOCHOWA
squat "Elektromadonna"
ul .Warszawska 249/251
cena biletów: 10 zł
Informacje dodatkowe: + ŚMIETNIK
godz: 19:00
6.11.
WROCŁAW
klub "MADNESS"
ul. Hubska 6
cena biletów:
przedsprzedaż 12 zł / w dniu koncertu 16 zł
godz. 18:00
7.11
TORUŃ
klub "OD NOWA"
ul. Gagarina 37 A
cena biletów:
przedsprzedaż 14 zł / w dniu koncertu 18 zł
godz: 20:00
Dodatkowo z okazji wydania nowej płyty dostępna będzie
nowa koszulka oraz inne gadżety zespołu wyprodukowane przez
www.carton.pl
W ciągu kilku najbliższych dni sklep internetowy patefon.pl zorganizuje
konkurs, w którym będzie można wygrać m.in. w/w płytę. Więcej szczegółów szukajcie na:
http://www.patefon.pl/forumik/index.php
Oficjalna strona zespołu: www.wlochaty.most.org.pl
Strona wydawcy: www.mamirecords.pl
Patronat:
www.patefon.pl
www.independent.pl
-
Pearl - 10-27-2005
Pięknie
-
Jałokim - 11-04-2005
kochałem tę kapelkę... kiedyś.... (czyt.: jak byłem pozerem

)
Kiedy teraz słucham ich tekstów to nie wiem czy smiać sie czy płakać

przejdzie wam to dzieci, a jeśli nei to tylko współczuć
-
Tomash - 11-04-2005
Jałokim napisał(a):kochałem tę kapelkę... kiedyś.... (czyt.: jak byłem pozerem
)
Kiedy teraz słucham ich tekstów to nie wiem czy smiać sie czy płakać 
przejdzie wam to dzieci, a jeśli nei to tylko współczuć 
sie podpisuje obiema łapkami. W dodatku "wokalista" jest tak chvjowy że się nie da, napisze to po raz setny - gość nie potrafi rozłożyć tekstu do melodii, raz przyspiesza, raz zwalnia - po prostu tragedia. Już nie wspomne o ttym że niemiłosiernie fałszuje.
-
Acrid - 11-04-2005
Przeciez wiadome, ze Wlochaty pod wzgledem ideologicznym to nic szczegolnego ;) Bo brzydko pisac nie mam ochoty ;P
Jeden numer maja znosny, Pani A., przynajmniej mi sie milo kojarzy ;D
-
Tomash - 11-04-2005
Najlepsze że byłem kiedyś na koncercie W. na który nie dojechał Pauluss, i panowie w trójke wypadli 1000 razy lepiej.
PS: Z pewnego źródła: Włochaty bierze za koncert.... 1600 zł. Nie ma jak "niezależność" i "niegranie dla zysku" kurna nikt mi nie wmówi że tyle wynosi zwrot kosztów
-
Balthor - 11-04-2005
Tomash napisał(a):Najlepsze że byłem kiedyś na koncercie W. na który nie dojechał Pauluss, i panowie w trójke wypadli 1000 razy lepiej.
PS: Z pewnego źródła: Włochaty bierze za koncert.... 1600 zł. Nie ma jak "niezależność" i "niegranie dla zysku" kurna nikt mi nie wmówi że tyle wynosi zwrot kosztów
i to duzo? stary... to jest malutko w porownaniu z tym co inni biora

na przyklad takie ksu bylo u mnie wcozraj, za wstep zechcieli sobie 10zł.. a grali tylko oni, to co ze sa "historia" ale jednak bywaly koncerty gdzie gralo 5 kapel i kosztowal 15 zl... no coz.. wszystko sie kreci wookol pieniadza
apropo wlochatego, Pani A rulz ;d and only she
-
Tomash - 11-04-2005
Ale KSU to wielka gwiazda, grają od ponad 20 lat,
i spokojnuie mogliby zaśpiewać se 25 zł za bilety. Poza tym, pare lat temu gsdy pamietali o nich nieliczni grali za 6 zł dla kilkudziesieciu osób. I najważniejsze - oni nie pieprzą o jakichs pseudo ideologiach, graja bo lubia, a ze z tego zyją - bardzo dobrze.
-
Jałokim - 11-04-2005
z koleji z tym sie ciężko nie zgodzić
Tomash napisał(a):W dodatku "wokalista" jest tak chvjowy że się nie da, napisze to po raz setny - gość nie potrafi rozłożyć tekstu do melodii, raz przyspiesza, raz zwalnia - po prostu tragedia. Już nie wspomne o ttym że niemiłosiernie fałszuje.
chociaż w pankowej kapeli na ogół mi to nie przeszkadza, bo jest bardzo powszechne (

), ale gdyby pojechać po włochatym to o tym trza wspomnieć
Balthor napisał(a):i to duzo? stary... to jest malutko w porownaniu z tym co inni biora
na przyklad takie ksu bylo u mnie wcozraj, za wstep zechcieli sobie 10zł.. a grali tylko oni, to co ze sa "historia" ale jednak bywaly koncerty gdzie gralo 5 kapel i kosztowal 15 zl... no coz.. wszystko sie kreci wookol pieniadza
apropo wlochatego, Pani A rulz ;d and only she 
nie chodzi o to kto ile bierze tylko o 'ideały' o jakich naokrągło napierdala włochaty do mikrofona, o to jak się ma ta ich ideologia do rzeczywistosci. U większości panków jest dokładnie tak jak i u włochatego, ale włochaty jest tego zajebiście dosadnym przykładem

Pyza tym za KSU jestem gotów i 30 zet zabulić podczas gdy na włochatego bym poszedł gdyby mi za to solidnie zapłacono
-
Balthor - 11-04-2005
No widzicie, wy to oceniacie pod wzgledem historii itp. ja tak mam np z Floydami, dla nich oddalbym duuzio kasy, a taki punkowy zespol, no coz, graja dlugo, ok, ale nie sprawia to ze lubie ich bardziej i jestem gotow wydac wiecej, taki maly ot

punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia
edit..
dobra koniec tego tematu, bo jakis taki sie zrobil.. nie na temat
-
Jałokim - 11-04-2005
Mnie też wali jaki staż ma dana kapelka. z resztą włochaty, jak na tego typu kapelke to i tak sie dosć długo trzyma i swoja historie też juz pewnie ma, bo i jarocin pamięta, ale to nei zmienia fucktu żę to cipy
-
Pearl - 11-05-2005
Zabijcie mnie teraz ...

Ja uwielbiam Włochatego

Uwielbiam po prostu. Nie wiem, może mi przejdzie kiedyś ...
-
Nevermore - 11-05-2005
Zabijcie mnie teraz...

Nienawidzę wlochatego

Nie cierpię, wiem, na szczęście nigdy mi nie przejdzie...
-
Tomash - 11-05-2005
aaa, Balthor jeszcze jedno - byłem na dwóch koncertach Włochatego, jeden kosztował 16 drugi 22 zł

to tak a propos cen:]
-
Balthor - 11-05-2005
Tomash napisał(a):aaa, Balthor jeszcze jedno - byłem na dwóch koncertach Włochatego, jeden kosztował 16 drugi 22 zł
to tak a propos cen:]
lol? czy ja cos mowie o cenach?

to byla odpowiedz na czyjegos posta odnosnie kasy za koncerty

nonono niegrzeczny