02-25-2005, 06:45 PM
Emma napisał(a):U nas świnie podkłada 98% klasy, i to zarówno publicznie, jak i nie... facetów i dziewczyn jest po równo, i niektóre osoby kocham, ale większość budzi w najlepszym razie moje politowanie... mam mniej więcej tak, jak Slash miał w klasie (hehehe, ale porównanie): masz MODNE, hiphopowe ciuchy i drum'n'bass w słuchawkach na każdej przerwie, to można z tobą gadać, nie masz - to wypierdalaj śmieciu... na porządku dziennym są zaczepki w stylu "kiedy zetniesz te szmaciarskie włosy? Poszedłbyś do stylisty! itd." Strasznie mnie to wkurwia i tylko się zastanawiam, kiedy stracę cierpliwość i komuś wreszcie zmasakruję ryja; gdyby moja stara nie pracowała w tej szkole to może już bym to zrobił...aXe Rose napisał(a):Emma napisał(a):ale ogolnei obiektywnie an to patrzac to mam najlepsza kalse w calym moim Lo ;/ zycieNo to gratulujębo ja mam akurat najgorszą
Niedługo nas wszystkich wypierdolą z tej szkoły
nas chyba nie wywala chociaz kto wie .. no ale fakt faktem ...klasa w sumie zgrana dosc .. publicznie nikt nikomu swini nie podklada :p
tylko czasem mnie te baby draznia (26 dziewczyn 5 facetow w tym moja czesc klasy to same baby)
czasem je wszytskie kocham bez wyjatku a czasem mam ochote wyjac noz i podrznac im gardla ...kazdej z osobna ...
Na faceto biore poprawke ...bo wiadomo to samce(bez urazy)

bo ja mam akurat najgorszą
Niedługo nas wszystkich wypierdolą z tej szkoły