Co wam dziala na nerwy -
...dark soul..:) - 02-25-2005
...tutaj mozecie smialo pisac o tym co was wkurza..denerwuje..dziala na nerwy...

..to moze zaczne od siebie...
1-..dzialaja mi na nerwy ludzi ktorzy w ciagu miesiaca z zagorzalych skejtow robia sie nagle metalami..koszulki..pieszchochy..naszywki..i cala ta otoczka..sama mam na codzien z takimi do czynienia..i az mnie krew zalewa jak widze takich pseudo metali ktorzy z dnia na dzien wyrzucaja swoje plyty z hh..a w ich miejsce wstawiaja ciezej brzmiace kapele...
czyli ogolem rzecz...biorac..drazni mnie pozerstwo..robienie czegos pod publike..
2-wkurza mnie gdy idac ulica..chodnikiem..czy czymkolwiek co sie do tego nadaje..na widok grupki ludzi ubranych na czarno na twarzach innych maluje sie tylko jednen wyraz "satanisci"...to to juz wogole przegiecie..mogliby w koncu dac sobie spokoj z tymi stereotypami...
3-denerwuje mnie gdy ktos chce na mnie wymusic..naklonic mnie do czegos..do czego nie mam ochoty..ludzie nie przyswoili sobie znaczenia prostych slow takich jak "nie"...eh..szkoda gadac...
4-krew mnie zalewa gdy moj komputer znow odmawia posluszenstwa..tyle razy mialam go wymienic na lepszy model..ale ten sentyment...
5-ogolnie nie lubie ludzi z mojej klasy...wkurza mnie sposob w jaki mnie traktuja...znaja mnie gdy jestem im potrzebna..gdy a noz widelec..mam zrobione zadanie 6 na str 45...albo wtedy kiedy chca bym uratowala im skore zglaszajac sie do odp. z historii...
hmm..no cos jeszcze na pewno mnie drazni..ale w tym momencie wymienilam chyba te najwazniejsze rzeczy...ale podsumowujac..na ogol ukrywam swoja zlosc..po co mam sobie przysparzac wrogow w klasie skoro za 4 miesiace sie z nimi rostane..i nigdy sie z nimi nie spotkam..chyba ze przypadkowo na ulicy..ale to jakos przeboleje..moj komp taa..mimo ze ma swoje odchyly..to i tak jest kochany..chociaz nieraz przesadza

...co do ludzi i ich stereotypy jestem swiadoma tego ze raczej nie nawroce ich na prawidlowe myslenie..wiec po coz sie z nimi uzerac..najlepiej przejsc do tego na porzadku dziennym..ale czesto po prostu az mnie nosi..zeby jednemu i drugiem przemowic do rozsadku..ale zawsze sie moze zdarzyc, ze akurat ci przedstawiciele gatunku ludzkiego sie go pozbyli...wiec mialabym powazny problem z wyjasnieniem im tego wszytskiego od podstaw..wiec jak na razie nie zaryzykowalam...ale pozerstwo zawsze mnie denerwowalo i zawsze bedzie denerwowac... ...pozerstwo to walka z wiatrakami... bo zawsze w populacji znajdzie sie czlowiek, ktory majac niska samoocene..albo niski pozim inteligencji wrodzonej (o nabytej juz nie wspomnac),ktory by przypodobac sie innym bedzie robil to co oni...eh..ci ludzie...
a co was wkurza i denerwuje...
P.S...normalnie czuje sie tak lekko na duchu...aaa..ulzylo mi
-
Slayerd - 02-25-2005
Najczęściej WSZYSTKO dookoła...
-
Emma - 02-25-2005
z powodow neizalezny odmnei .. ostnio denerwuje mnie wszytsko dookola .. a najbardzije moj fizyk :/ co za ^%^&%$##^% facet
-
aXe Rose - 02-25-2005
Denerwuje mnie:

szkoła, której skrajnie nienawidzę, i 9/10 rzeczy z nią związanych;

jak starzy się o mnie przesadnie troszczą (wczoraj przed koncertem: "JA SOBIE NIE ŻYCZĘ, ŻEBYŚ WRACAŁ O WPÓŁ DO PIERWSZEJ PRZEZ MIASTO, blablabla"; po koncercie, gdy o 1 dotarłem do domu: "ZNOWU PIŁEŚ WÓDKĘ! TY NA PEWNO BĘDZIESZ ALKOHOLIKIEM")

kumpel, jak na siłę mnie nawraca ("NIE PAL TYLE! PRZESTAŃ SŁUCHAĆ KATA BO CI SIĘ ZROBIĄ ZMIANY W MÓZGU")

wkurza mnie, gdy dostaję stanów lękowych

wkurwia mnie strasznie jak ktoś się mnie czepia bez powodów

wkurwiają mnie na maksa niektóre osoby z klasy, na widok których moja agresja sięga zenitu.
-
gannon - 02-25-2005
denerwuje mnie jak kolega zdejmując plecak w szkole o godzinie 7.35 wylewa moje kapucyno
-
madpuchatek - 02-25-2005
Denerwują mnie:
-Chamstwo
-moja wychowawczyni
-moi rodzice którzy,którzy troszczą sie o mnie jakby wszędzie czaiło sie niebezpieczeństwo
-ludzie którzy uważają że metal=zło,satanizm itp.
-czasami śmieszą,czasami denerwują(w zależności od humoru)teorie typu:puścisz płyte/piosenke od tyłu usłyszysz teksty satanistyczne itp. i ludzie wierzący w te bzdury.
-
aXe Rose - 02-25-2005
madpuchatek napisał(a):-czasami śmieszą,czasami denerwują(w zależności od humoru)teorie typu:puścisz płyte/piosenke od tyłu usłyszysz teksty satanistyczne itp. i ludzie wierzący w te bzdury.
Można usłyszeć

sam sobie przesłuchałem 3 zwrotkę Stairway To Heaven do tyłu, w programie Sound Forge, i na zwolnionych obrotach, żeby wyraźniej słyszeć słowa. Ale bynajmniej się tym nie przejąłem, dalej tej piosenki słucham

w przeciwieństwie do jednego kumpla, który natychmiast stwierdził, że "Ledów w sumie nigdy nie lubił i zawsze wolał Deep Purple
-
ExtremeAgression - 02-25-2005
faszysci, rasisci, nacjonalisci, wszystkie religie i ich wyznawcy - ogólnie 99% slepego spoleczenstwa nie mam zamiaru rozpisywać sie tu na ten temat...
-
madpuchatek - 02-25-2005
Hmmm...chyba spale wszystkie płytki Led Zeppelin...tam sie czai zło!
-
Emma - 02-25-2005
aXe Rose napisał(a):
kumpel, jak na siłę mnie nawraca ("NIE PAL TYLE! PRZESTAŃ SŁUCHAĆ KATA BO CI SIĘ ZROBIĄ ZMIANY W MÓZGU")
mnei denerwuje jak wylatuja z tekstami :zostaw ten punk posluchaj black metalu ... :/
a i wlasnie mi sie przypomnialo drazni mnei moja klasa ok 80%mojej klasy ....oojj poplacze sie bo dostalam 4

ojojojoj
albo "ej co wy nei idzcie na wagary bo obniza wamz achowanie" itp ciekawe sytuacje ... ale ogolnei obiektywnie an to patrzac to mam najlepsza kalse w calym moim Lo ;/ zycie
-
gannon - 02-25-2005
wy mnie wkurwiacie wszyscy prawie
-
Pandora - 02-25-2005
madpuchatek napisał(a):-moi rodzice którzy,którzy troszczą sie o mnie jakby wszędzie czaiło sie niebezpieczeństwo
Skąd ja to znam... do szału mnie to doprowadza
-
aXe Rose - 02-25-2005
Emma napisał(a):ale ogolnei obiektywnie an to patrzac to mam najlepsza kalse w calym moim Lo ;/ zycie
No to gratuluję

bo ja mam akurat najgorszą

Niedługo nas wszystkich wypierdolą z tej szkoły
-
Pandora - 02-25-2005
Ja akurat na klasę nie mogę narzekać - mam świetną, super zgraną.
Hmmm -
\\\ AlucarD /// - 02-25-2005
Co mnie wkurza ??

moja szkola

cwaniakowanie

ludzie, ktorzy nie maja wlasnego zdania

ludzie, ktorzy sa nieszczerzy

ludzie, ktorzy sa nietolerancyjni

ludzie, ktorzy burza o byle co

nadopiekunczosc rodzicow

brak wyobrazni ( mam nadzieje, ze to zrozumiale )
Jesli chodzi o moja klase to wkurza mnie tylko paru kolesi, ktorzy mysla, ze ich dowcipy sa zabawne.