03-15-2008, 02:49 PM
ja ogladlam The eye 2(japonski). moze. film nie straszny, ale ja uwazam ,ze zoltki maja cos w sobie, ze umiejawygladac strasznie w filmach. dwojka nie ma nic wspolnego z jedynka(lol). chodzi o to, ze jakas babka zachodzi w ciaze z jakims gosciem i sie pozniej okazuje, ze goscia jest zonaty
i jego zonka sie dowiaduje, ze on ma kochanke, (juz nie pamietam) chyba babka popelnia samobojstwo, albo mezusio ja zabija. np i pozniej babka nawiedza ow kochanke, a ta ow kochanka widzi duchy itd. (ale niestety nie widzi, tez zonki co ja nawiedza) no i smieszna jest ostatnia scena. babka jest w ciazy zaawanowanej i skacze z dachu szpitala na beton z jakies 3 razy minimum 20 m. i przezywa. a...w w filmie chodzi o to ,ze dusze zmarlych wedruja i poszukuja nowego zycia. czyli w chodza do pochwy kobiet ktore sa w ciazy, zeby sie narodzic na nowo
. ale wracajac do naszej bohaterki, ona pozwala tamtej zonce wejsc do nie i na koniec rodzi zdrowe dziwcko i nic jej nie jest
moze oni maja beton gumy?
ale wracajac tak do tematu, ja bym chciala obejrzec audition tashaki miike, jesli sie nie myle. niezle rzeczy dzieja sie w tym filmie. widzial ktos moze?

ale wracajac tak do tematu, ja bym chciala obejrzec audition tashaki miike, jesli sie nie myle. niezle rzeczy dzieja sie w tym filmie. widzial ktos moze?