• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rozmiar bundeswerki

Mam pytanko. Oglądałam sobie bundeswerkę, ale zadziwił mnie jej rozmiar. S i M? Skoro nosili je żołnierze, to chyba rozmiary powinny być większe prawda? Może mi ktoś powiedzieć na jaki wzrost są te rozmiary? Tak w przybliżeniu choćby.
Odpowiedz

Nie boj sie.. za male nie beda napewno.. Ja mam +/- 180 cm (nie mierzylem sie juz dawno) i kupilem M.. Kurtka jest luzna.. Zreszta w ta Bundeswere zmiescily sie 2 moje kolezanki.. =P

PS> Kurtki nie kupilem w R&M Shopie.. ale rozmiary pewnie te same..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Nie boj sie.. za male nie beda napewno.. Ja mam +/- 180 cm (nie mierzylem sie juz dawno) i kupilem M.. Kurtka jest luzna.. Zreszta w ta Bundeswere zmiescily sie 2 moje kolezanki.. =P

PS> Kurtki nie kupilem w R&M Shopie.. ale rozmiary pewnie te same..

aaa to nie moze byc tak samo... takie porownanie, moj kumpel mial na wyzszy wzrost bunderke i jego byla... duuuzo mniejsza niz moja... o_O to jest kul.. khie khie khie...
Odpowiedz

No ale zawsze można wymienić na większą prawda? Tak chyba było gdzieś napisane. A powiedzcie, fajna ta kurtka? I w ogóle wypada dziewczynie w takiej chodzić? Tak właściwie to mam zamiar sobie taką sprawić dopiero na wiosnę, ale już planuję zakupy Smile
Odpowiedz

Heh.. czy wypada? A czemuz nie? Tylko niekoniecznie ladnie musi to wygladac.. Ja np. wole jak niewiasty ubieraja sie jak niewiasty.. Taki staromodny jestem.. Ale mam kilka kolezanek ktore maja bundeswery i jakos zyja..

A czy fajna? Mhm.. Ja akurat chodze w niej rzadko.. Ale to pewnie dlatego ze nie ubieram sie jak statystyczny metal.. Innym moze sie podobac..
Odpowiedz

A to jest typowa kurtka dla metali? Bo ja też na metalówe za bardzo nie wyglądam. Prędzej na jakąś rock-metalówę Big Grin Ale może fajnie to wygląda: bundeswerka, jeansy, jakaś bluza i glany... Smile Lub druga opcja: bundeswera, bojówy, jakieś buty i bluza... Smile Hehe. Dołóżmy do tego baseballówkę (tak się to pisze??) Laughing
Odpowiedz

Cytat:A to jest typowa kurtka dla metali?

A czy to wazne? =P Ja ja kupilem bo lubie wojskowe ciuchy.. W bundeswerach chodza zarowno metale, punki jak i ludzie interesujacy sie militariami a na codzien sluchacy Britney Spears..
Odpowiedz

A ja mam zamiar ja kupić, bo po prostu bardzo mi się podoba. Tak szczerze mówiąc to ani przez chwilę nie pomyślałam, że to jakaś metalowa kurtka Laughing W sumie lepiej by było gdyby nie była taką... Smile
Odpowiedz

Witam mam 183 cm wzrostu, czy była by możliwość zalatwienia takiej Bundeswerki na mnie ?? pozdro to All !!
Odpowiedz

chcecie metalową kurtke to sobie kolczuge sprawcie a jak chcecie być true to łaźcie w pełnej płytowej.
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

Jak ktoś na siłę chce być true-pozerem, to zwykły guzik od tej bundeswerki będzie dla niego świadectwem bycia Mega-Ultra-Hiper-Super-Grim. A jak ktoś po prostu coś lubi i w czymś się dobrze czuje, to w ramonesce i z pieszczochami do łokci będzie normalnym, szczerym fanem tej muzyki.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Jak już wyżej wspomniałam, chciałabym ją kupić tylko i wyłącznie dlatego, że jest fajna. Ramoneska zbyt mi się nie podoba, a w ogóle do niczego by mi chyba nie pasowała Big Grin
Odpowiedz

po za tym kobiety w ramoneskach wygladaja przewaznie dosc nieciekawie
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Hmm...Nie wiem, nie widziałam, ale chyba masz rację. To taka....dość specyficzna kurtka Smile Chociaż kiedyś moja kumpela miała skórzana kurtkę, ale nie wiem czy to była ramoneska. Nie pamiętam Wink
Odpowiedz

ja kupilam M bo innej wtedy nie bylo - jak zwykle problemy z rozmiarami- i jest na mnie "troszke" za duza (a mam 170 cm wzrostu) ...ale i tak ja lubie.. Big Grin
Odpowiedz