Rozmiar bundeswerki -
gabrysia - 01-05-2005
Mam pytanko. Oglądałam sobie bundeswerkę, ale zadziwił mnie jej rozmiar. S i M? Skoro nosili je żołnierze, to chyba rozmiary powinny być większe prawda? Może mi ktoś powiedzieć na jaki wzrost są te rozmiary? Tak w przybliżeniu choćby.
-
Dżemik - 01-05-2005
Nie boj sie.. za male nie beda napewno.. Ja mam +/- 180 cm (nie mierzylem sie juz dawno) i kupilem M.. Kurtka jest luzna.. Zreszta w ta Bundeswere zmiescily sie 2 moje kolezanki.. =P
PS> Kurtki nie kupilem w R&M Shopie.. ale rozmiary pewnie te same..
-
Balthor - 01-05-2005
Dżemik napisał(a):Nie boj sie.. za male nie beda napewno.. Ja mam +/- 180 cm (nie mierzylem sie juz dawno) i kupilem M.. Kurtka jest luzna.. Zreszta w ta Bundeswere zmiescily sie 2 moje kolezanki.. =P
PS> Kurtki nie kupilem w R&M Shopie.. ale rozmiary pewnie te same..
aaa to nie moze byc tak samo... takie porownanie, moj kumpel mial na wyzszy wzrost bunderke i jego byla... duuuzo mniejsza niz moja... o_O to jest kul.. khie khie khie...
-
gabrysia - 01-05-2005
No ale zawsze można wymienić na większą prawda? Tak chyba było gdzieś napisane. A powiedzcie, fajna ta kurtka? I w ogóle wypada dziewczynie w takiej chodzić? Tak właściwie to mam zamiar sobie taką sprawić dopiero na wiosnę, ale już planuję zakupy
-
Dżemik - 01-05-2005
Heh.. czy wypada? A czemuz nie? Tylko niekoniecznie ladnie musi to wygladac.. Ja np. wole jak niewiasty ubieraja sie jak niewiasty.. Taki staromodny jestem.. Ale mam kilka kolezanek ktore maja bundeswery i jakos zyja..
A czy fajna? Mhm.. Ja akurat chodze w niej rzadko.. Ale to pewnie dlatego ze nie ubieram sie jak statystyczny metal.. Innym moze sie podobac..
-
gabrysia - 01-05-2005
A to jest typowa kurtka dla metali? Bo ja też na metalówe za bardzo nie wyglądam. Prędzej na jakąś rock-metalówę

Ale może fajnie to wygląda: bundeswerka, jeansy, jakaś bluza i glany...

Lub druga opcja: bundeswera, bojówy, jakieś buty i bluza...

Hehe. Dołóżmy do tego baseballówkę (tak się to pisze??)
-
Dżemik - 01-05-2005
Cytat:A to jest typowa kurtka dla metali?
A czy to wazne? =P Ja ja kupilem bo lubie wojskowe ciuchy.. W bundeswerach chodza zarowno metale, punki jak i ludzie interesujacy sie militariami a na codzien sluchacy Britney Spears..
-
gabrysia - 01-05-2005
A ja mam zamiar ja kupić, bo po prostu bardzo mi się podoba. Tak szczerze mówiąc to ani przez chwilę nie pomyślałam, że to jakaś metalowa kurtka

W sumie lepiej by było gdyby nie była taką...
- Anonymous - 01-06-2005
Witam mam 183 cm wzrostu, czy była by możliwość zalatwienia takiej Bundeswerki na mnie ?? pozdro to All !!
-
Aeroth - 01-06-2005
chcecie metalową kurtke to sobie kolczuge sprawcie a jak chcecie być true to łaźcie w pełnej płytowej.
-
aXe Rose - 01-07-2005
Jak ktoś na siłę chce być true-pozerem, to zwykły guzik od tej bundeswerki będzie dla niego świadectwem bycia Mega-Ultra-Hiper-Super-Grim. A jak ktoś po prostu coś lubi i w czymś się dobrze czuje, to w ramonesce i z pieszczochami do łokci będzie normalnym, szczerym fanem tej muzyki.
-
gabrysia - 01-07-2005
Jak już wyżej wspomniałam, chciałabym ją kupić tylko i wyłącznie dlatego, że jest fajna. Ramoneska zbyt mi się nie podoba, a w ogóle do niczego by mi chyba nie pasowała
-
Hethell - 01-07-2005
po za tym kobiety w ramoneskach wygladaja przewaznie dosc nieciekawie
-
gabrysia - 01-07-2005
Hmm...Nie wiem, nie widziałam, ale chyba masz rację. To taka....dość specyficzna kurtka

Chociaż kiedyś moja kumpela miała skórzana kurtkę, ale nie wiem czy to była ramoneska. Nie pamiętam
-
Dzeyla - 01-29-2005
ja kupilam M bo innej wtedy nie bylo - jak zwykle problemy z rozmiarami- i jest na mnie "troszke" za duza (a mam 170 cm wzrostu) ...ale i tak ja lubie..