- Liczba postów:
- 1,319
- Liczba wątków:
- 18
- Reputacja:
-
0
to dobrze bo 3 part sie juz sciaga
- Liczba postów:
- 3,016
- Liczba wątków:
- 65
- Reputacja:
-
0
cross of iron - film z 77', produkcji brytyjsko-rfn'owskiej. historia zołnierzy wehrmachtu, uciekajacych przed czerwona potęgą. film w zasadzie jest antywojenny, no i w pewien sposob rehabilituje niektorych zolnierzy niemieckich, ktorzy brzydzą sie partyjnymi i pragna konca wojny. polecam.
- Liczba postów:
- 826
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
Bardzo dobry film. Tarantino ostatnio w formie jest. Ciekawy jestem jak wyjdzie mu najnowsza produkcja.
- Liczba postów:
- 557
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
Z tego co widziałam nie wiem kiedy był nie w formie. No ale wszystkiego nie obejrzałam jednak, więc już nic nie mówię.
- Liczba postów:
- 1,031
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
Choooynia - ostatnim dobrym filmem był Kill Bill, na tym sie wynudziłem jak na sowieckiej kronice filmowej. Do Pulp Fiction czy True Romance nic późniejszego startu nie miało
- Liczba postów:
- 1,319
- Liczba wątków:
- 18
- Reputacja:
-
0
kurwa właśnie że zajebiste
- Liczba postów:
- 826
- Liczba wątków:
- 7
- Reputacja:
-
0
Weź rozwiń swoją wypowiedź. Gówno o wszystkim można napisać. Ciężej już uzasadnić. Dla mnie i po KB było sporo dobrych reżyserskich (albo w formie scenariusza ) dzieł Tarantino.
- Liczba postów:
- 3,503
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
1
A czy nie jest tak, że co najmniej połowa "filmów Tarantino", to są filmy które on produkuje? Nie tyka scenariusza, nie bierze się za reżyserie, a zarabia na tym że film będzie podpisany jego nazwiskiem.