• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ostatnio obejrzane filmy

Ja właśnie wróciłem z Dark Knight.

Krótko: zajebisty, kompletny, nie do zapomnienia.

Naprawde, ten film, to nie tylko opowiastka o bohaterze, który ratuje Gotham, tylko coś więcej. Dla mnie osobiście rola Jokera, to najbardziej wyrazista postać w ostatnich latach. Bez szwanku stawiam ją na równi z Don Corleone, mimo iż w obydu przypadkach chodziło o coś innego. Dialogi pomiędzy Jokerem, a całą resztą też pozostaną niezapomniane, poprostu majstersztyk. Oprócz tego efekty, postać Batmana, muzyka, SCENARIUSZ, który pokazuje prawdziwego człowieka nietoperza, którego pamiętam z serii komiksów, jednym słowem mroczny bohater.

Świetny film. Kto czytał komiksy o Batmanie ten się nie zawiedzie. A kto ich nie czytał, teraz wie, czym (a nie kim) jest Batman i pozna prawdziwy sens istnienia Jokera. Oscar dla Heat'a Leadger'a się należy.
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...
Odpowiedz

!!!!!!!FILM O KORWA!!!! JOKER KOT, NORMALNIE KOZIOŁ, JADZIE Z WAMY KORWY, JEBAC SYSTSEM ANARCHIA I TAK ZWYCIĘŻY!!!!
Odpowiedz

CICHO, SEANS JEST
Odpowiedz

film mega, ten kto oglądał na kompie z kamerki ten pizda do kwadratu. Ide na niego jeszcze raz!
[Obrazek: whysoib5.jpg]
Odpowiedz

Slapi napisał(a):Bez szwanku stawiam ją na równi z Don Corleone, mimo iż w obydu przypadkach chodziło o coś innego.
Ja cię, kurwa, błagam Crying or Very Sad . Zapewniam, że z ogromnym szwankiem.
Odpowiedz

[Obrazek: 2007-08-07jin_roh_2D.jpg]

Krótko i zwięźle zajebisty film.
Odpowiedz

Axel napisał(a):[Obrazek: 2007-08-07jin_roh_2D.jpg]

Krótko i zwięźle zajebisty film.
zobaczyłem trejlera na youtube i zaraz zaczne ten tytuł wstukiwać w wyszukiwarkach torentów. Japońce tego typu produkcje mają zajebiście smętne, ale dynamizm ich rysunków mnie rozpierdala. Sceny przyjmowania kulek przypominają nieśmiertelnego Akirę.
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

Akurat tego filmu do smętnych zaliczyć nie można. Animacja zajebiście realistyczna :> i masz racje z tym że przypominają Akire.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8oui3kAkUqE[/youtube]
Odpowiedz

[Obrazek: Requiem+dla+snu.jpg]
krótki komentarz: kurwa chujowe 4/10

[Obrazek: Natural-Born-Killers-poster.jpg]
ojaojaoja mam od niedawna i już obejrzałem 3 razy.Wskakuje na 1 miejsce mojej listy najlepszych filmów.10/10

[Obrazek: Football-Factory_Nick-Love,images_product,30,DS260.jpg]
dużo lepsze od hooligans choć myślałem że będzie najwyżej średni.Naprawdę dobre 8/10

[Obrazek: weeds300hi6.jpg]
sezon 1.Najlepszy serial jaki widziałem.Skazany na śmierć ,gotowe na wszystko to przy tym farmazony 9/10
Odpowiedz

[Obrazek: hellraiser.jpg]

lipa,spodziewałem sie czegoś duuuużo lepszego.Film nie straszy tylko co najwyżej może kogoś obrzydzić.Tylko cenobici byli kozak. 5/10
Odpowiedz

mam ochote na jakis glupi malolacki film wiec sciagam to

[Obrazek: Forgetting%20Sarah%20Marshall.jpg]

no i graja tam kristen bell i mila kunis <tak>
Odpowiedz

co to
Odpowiedz

forgetting sarah marshall
Odpowiedz

[Obrazek: shooter.jpg]

10/10
Odpowiedz