12-12-2006, 01:47 PM
A co wy Kurwa chcecie
Loda na patyku

Bleee...
Kacza napisał(a):A co wy Kurwa chcecieJa chcę żebyś częściej pisał takie patosowe pościki. Aż się łezka w oku kręci.
Kacza napisał(a):Ja tymbardziej.Spoko zrobie to dla ciebie. Aż sie wzruszyłem
Cytat: a tak wogóle to oczym się tu gada ?? Myslałem że o AC/DC.Widać źle myślałeś. Tu właśnie wygłaszamy patosowe mowy na 1 listopada, a ac/dc to taka podpucha
Kacza napisał(a):To moze niech ktoś mi powie jeśli wie ile byłu perkusistów w historii AC/DC ??
Angel_of_darkness napisał(a):Mimo małej różnicy wolę wokal Bona Scottamałej ?
Przemek87 napisał(a):ale jak dla mnie właśnie to jest true oznaka zajebistości.
Przemek87 napisał(a):Przecież jakby nie patrzeć ROCK to spełnienie marzeń o byciu wiecznym dzieckiempewnie - całe to chlanie, ćpanie, dziwki i rozpierdalanie się furami to kwintesencja dzieciństwa
Przemek87 napisał(a):Halford wyłysiał ale dalej stroją się w swoje skóry i cekiny i to jest TRU !!!Podsumowując tę kolekcję mądrości - ty juz lepiej wypierdalaj. Lepszy byłeś za czasów ankiet.
Przemek87 napisał(a):Ktoś na innym forum powiedzial że to debilne że gość prawie z 60-tką jak Angus Young
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Kacza napisał(a):NO chyba zgasał już świeczka AC/DC. NO ale naszym zadaniem, zadaniem Fanów AC/DC jest utrzymać ten skromny wygasający płomien /// Sorry ze pisze tak hmm... dosć dziwna treścia ale czaszami mi żal ludzi którzy słuchaja AC/DC mówia ze sąfanami tego zespołu a nawet nie wiedzą jak nazywają się dwaj historyczni wokaliści z tego ów zespołu. ;( Pomóżmyjest jescze nadzieja