AC/DC -
Elfendur - 12-04-2004
Wypowiadajcie sie na temat tej super kapeli
-
Saul Hudson - 12-04-2004
fajnie grają , ubóstwiam "Thunderstruck"
-
Hagall - 12-04-2004
Na AC/DC to ja się wychowałem.Poza tym,że to dla mnie rock'n'rollowy autentyk (zwłaszcza z Bonem Scottem) to nie mam nic do dodania.Trzeba posłuchac i już.
-
aXe Rose - 12-04-2004
Lubię ich bardzo. Uwagę przykuwa przy tym zachowanie sceniczne Angusa
-
gabrysia - 12-04-2004
A ja nie przepadam

Podobają mi się tylko niektóre piosenki.
-
davet - 12-04-2004
O AC/DC mógłbym gadać całe lata i bym się nie znudził, ale tak na prawdę tego trzeba posłuchać. Głos Bona Scotta jest niesamowity. Brian Johnson nie dorasta mu do pięt aczkolwiek niektóre kawałki z nim są dobre(Stiff Upper Lip to chyba najlepszy album z nim). Poza tym bracia Young. Malcolm świetne riffy wymyślał. No i Angus. Niesamowity showman i świetny gitarzysta. Reszta kapeli gra dobrze bez wychylania. Każdy ma swoje miejsce
-
Calmwater - 12-05-2004
Lubię kilka kawałków,ale za wokalem nie przepadam.Na koncertach dają niezłe show
-
Usmiechnietaa - 12-07-2004
sądze że jest super
-
metallgirl - 12-12-2004
moj ulubiony zespol rock'n rollowy,zawsze sie zastanawiam czemu zawsze graja ,znaczy slychac ich piosenke,nie wien,ktora,nie pamietam tytulu,ale zawsze przed wystepem Metallici,ja puszczaja,czy ktos wie ktore to?? no,ale super zespol,porzadny z klasa
-
blade-mrn - 12-13-2004
Świetni są mogę ich słuchać bez końca 8)
-
Slayerd - 01-09-2005
Wiecie jak obrońcy moralności (nawiedzeni katole) rozszyfrowali AC/DC?
AntiChryst/Devil'sChild
A pozatym kapela spoko.
-
aXe Rose - 01-09-2005
Tomash napisał(a):Slayerd napisał(a):Wiecie jak obrońcy moralności (nawiedzeni katole) rozszyfrowali AC/DC?
AntiChryst/Devil'sChild
A pozatym kapela spoko.
Ja słyszałem o: "AntiChrist/Death to Christ" 
A ja o Anti-Christ/Dead-Christ
Strona AC/DC!!! -
sfix - 01-26-2005
Hej jeśli jesteś prawdziwym fanem AC/DC takim jak ja, to koniecznie musisz zajrzeć na stronę
http://www.acdcmania.republika.pl Dowiesz się tam wszystkiego o tej najlepszej kapeli. Zapraszam!
:D -
wenus15 - 01-27-2005
moze mi ktos przeslac ich kawalki??
-
Dżemik - 01-27-2005
Oni Ci podesla:
http://metalopolis.pl/