• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

SKANDAL ROZMIAROWY !!!

aVe
Od jakiegoś czsu w rockmetalshopie pojawiły się nowe szczegółowe rozmiary bluz o dziwo nagle pojawiło się pełno małych (nietypowe rozmiary M L XL) bluz o dł. 160cm... Kupiłem kiedyś bluze Cradle of Filth "Nymphetamine" [bcr-012] (gd)
rozmiar S i długość nie zgadzała się o 10cm (zamist 160cm miała 170cm) a tereaz napisali, że ta sama bluza rozmiar XL ma 164 cm długości !!! Jeżeli wymiary rozmiary XL podane są tak TRAGICZNIE NIEPRAWIDŁOWO to stracę zaufanie do tego sklepu! Evil or Very Mad Evil or Very Mad

PROSZĘ KOGOŚ KOMPETENTNEGO O POTWIERDZENIE NOWO PODANYCH WYMIARÓW BLUZY CRADLE OF FILTH "Nymphetamine" [bcr-012] (gd) Evil or Very Mad
[/b]
Odpowiedz

Moze wyprales w jakiejs Dosi i dlatego Tongue Big Grin
Odpowiedz

prosze mnei nie straszyc rozmiarami Sad bo nic nie zamówie... a znalazlam tu kilka rzeczy dla siebie
Odpowiedz

agnes napisał(a):prosze mnei nie straszyc rozmiarami Sad bo nic nie zamówie... a znalazlam tu kilka rzeczy dla siebie
zazwyczaj jest ok.
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

Ja do tej pory wiekszych problemow z rozmiarami tu nie mialam, wiec chyba nie jest tak zle Smile Przynajmniej jesli chodzi o normalne koszulki.
Mam tylko takie drobne spostrzezenie dot. bluzeczek SPIRAL. Otoz zamowilam sobie dwie "M", tylko jedna z dlugimi rekawami, a druga bez. Ta pierwsza pasuje jak ulal,a co do drugiej, to hmmmm, zaluje, ze nie kupilam "S". I nie mam pojecia na czym to polega Confusedhock:
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

Mam pytanie, czy bluzki SPIRAL i DARKSIDE są rozciągliwe? Chodzi mi o to czy przy większym biuście bluzka się ułoży czy muszę kupić rozmiar większą niż normalnie (miałam ten problem z bluzkami barwionymi:/)
Odpowiedz

Nie wiem, one ogolnie dobrze leza. Tylko, jak juz gdzies na forum pisalam, jakims cudem damskie koszulki Spiral z rekawami sa mniejsze niz te bez rekawow. Przynajmniej w moim wypadku tak jest. ta np. wychodzi wieksza niz ta, choc rozmiar jest niby ten sam.
Jesli chcesz kupic bluzke z dlugimi rekawami, to raczej wybierz wieksza. A jesli nie bedzie pasowac, to przeciez chyba mozna wymienic, nie? Smile
Co do koszulek Darkside, to nie wiem, jak sprawa wyglada.
Pozdrawiam!
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."
Odpowiedz

Master napisał(a):aVe
Od jakiegoś czsu w rockmetalshopie pojawiły się nowe szczegółowe rozmiary bluz o dziwo nagle pojawiło się pełno małych (nietypowe rozmiary M L XL) bluz o dł. 160cm... Kupiłem kiedyś bluze Cradle of Filth "Nymphetamine" [bcr-012] (gd)
rozmiar S i długość nie zgadzała się o 10cm (zamist 160cm miała 170cm) a tereaz napisali, że ta sama bluza rozmiar XL ma 164 cm długości !!! Jeżeli wymiary rozmiary XL podane są tak TRAGICZNIE NIEPRAWIDŁOWO to stracę zaufanie do tego sklepu! Evil or Very Mad Evil or Very Mad

PROSZĘ KOGOŚ KOMPETENTNEGO O POTWIERDZENIE NOWO PODANYCH WYMIARÓW BLUZY CRADLE OF FILTH "Nymphetamine" [bcr-012] (gd) Evil or Very Mad
[/b]

Rozmiary juz są poprawione od kilku tygodni. Wszystkie bluzy są pomierzone jeszcze raz i teraz powinno być ok. Na marginesie: napisales że bluza ma 160cm??? ojojoj toż to niejeden mógłby się schować do niej Confusedhock:
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.