SKANDAL ROZMIAROWY !!! - Anonymous - 12-10-2004
aVe
Od jakiegoś czsu w rockmetalshopie pojawiły się nowe szczegółowe rozmiary bluz o dziwo nagle pojawiło się pełno małych (nietypowe rozmiary M L XL) bluz o dł. 160cm... Kupiłem kiedyś bluze Cradle of Filth "Nymphetamine" [bcr-012] (gd)
rozmiar S i długość nie zgadzała się o 10cm (zamist 160cm miała 170cm) a tereaz napisali, że ta sama bluza rozmiar XL ma 164 cm długości !!!
Jeżeli wymiary rozmiary XL podane są tak TRAGICZNIE NIEPRAWIDŁOWO to stracę zaufanie do tego sklepu!
PROSZĘ KOGOŚ KOMPETENTNEGO O POTWIERDZENIE NOWO PODANYCH WYMIARÓW BLUZY CRADLE OF FILTH "Nymphetamine" [bcr-012] (gd)
[/b]
-
Tatiana - 12-14-2004
Moze wyprales w jakiejs Dosi i dlatego
- Anonymous - 01-03-2005
prosze mnei nie straszyc rozmiarami

bo nic nie zamówie... a znalazlam tu kilka rzeczy dla siebie
-
Aeroth - 01-03-2005
agnes napisał(a):prosze mnei nie straszyc rozmiarami
bo nic nie zamówie... a znalazlam tu kilka rzeczy dla siebie
zazwyczaj jest ok.
-
TisH - 01-03-2005
Ja do tej pory wiekszych problemow z rozmiarami tu nie mialam, wiec chyba nie jest tak zle

Przynajmniej jesli chodzi o normalne koszulki.
Mam tylko takie drobne spostrzezenie dot. bluzeczek SPIRAL. Otoz zamowilam sobie dwie "M", tylko jedna z dlugimi rekawami, a druga bez. Ta pierwsza pasuje jak ulal,a co do drugiej, to hmmmm, zaluje, ze nie kupilam "S". I nie mam pojecia na czym to polega

hock:
- Anonymous - 01-11-2005
Mam pytanie, czy bluzki SPIRAL i DARKSIDE są rozciągliwe? Chodzi mi o to czy przy większym biuście bluzka się ułoży czy muszę kupić rozmiar większą niż normalnie (miałam ten problem z bluzkami barwionymi:/)
-
TisH - 01-12-2005
Nie wiem, one ogolnie dobrze leza. Tylko, jak juz gdzies na forum pisalam, jakims cudem damskie koszulki Spiral z rekawami sa mniejsze niz te bez rekawow. Przynajmniej w moim wypadku tak jest.
ta np. wychodzi wieksza niz
ta, choc rozmiar jest niby ten sam.
Jesli chcesz kupic bluzke z dlugimi rekawami, to raczej wybierz wieksza. A jesli nie bedzie pasowac, to przeciez chyba mozna wymienic, nie?
Co do koszulek Darkside, to nie wiem, jak sprawa wyglada.
Pozdrawiam!
Re: SKANDAL ROZMIAROWY !!! -
succubus - 01-12-2005
Master napisał(a):aVe
Od jakiegoś czsu w rockmetalshopie pojawiły się nowe szczegółowe rozmiary bluz o dziwo nagle pojawiło się pełno małych (nietypowe rozmiary M L XL) bluz o dł. 160cm... Kupiłem kiedyś bluze Cradle of Filth "Nymphetamine" [bcr-012] (gd)
rozmiar S i długość nie zgadzała się o 10cm (zamist 160cm miała 170cm) a tereaz napisali, że ta sama bluza rozmiar XL ma 164 cm długości !!! Jeżeli wymiary rozmiary XL podane są tak TRAGICZNIE NIEPRAWIDŁOWO to stracę zaufanie do tego sklepu!
PROSZĘ KOGOŚ KOMPETENTNEGO O POTWIERDZENIE NOWO PODANYCH WYMIARÓW BLUZY CRADLE OF FILTH "Nymphetamine" [bcr-012] (gd)
[/b]
Rozmiary juz są poprawione od kilku tygodni. Wszystkie bluzy są pomierzone jeszcze raz i teraz powinno być ok. Na marginesie: napisales że bluza ma 160cm??? ojojoj toż to niejeden mógłby się schować do niej

hock: