• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Więcej damskich ciuchów!!

Wiem, że w sklepach tego typu górują ubrania męskie, ale to juz przesada!! Żadnego wyboru bluzek damskich ani innych ciuchów. Wiem, że kobiety tez moga kupować męskie rzeczy, ale nie w chwili, kiedy w najmniejszej bluzce męskiej wygląda się jak w worku!! Nie wiem czy to jest możliwe, ale fajnie by było jakby ktoś sie tym zajął, bo oprócz tego R&M bardzo mi sie spodobał.
Odpowiedz

Yhym popieram...
Odpowiedz

Paradoksalnie, ja 2 razy sie nacialem na koszulce XXL, ktora idealnie podkraslala ksztalt mojego torsu i skowyrnie odlaniala pepek. >_>
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

chcemy wiecej damskich ciuchow!!
wiekszy wybor damskich koszulek
chcemy koszulki Alice in Chains dla pan Big Grin

dziekuje za uwage
Odpowiedz

Oui! Podpisuję się obiema rączkami! Męską M musiałam poobszywać z każdej strony a i tak wygląda jak... No nie tak jak powinna Wink rebel, rebel, rebel!!!
Odpowiedz

Uhu... Jeśli chodzi o damskie koszulki do istna klęska RM Sad
You labeled me, I'll label you. ];->
Odpowiedz

wiecej 'esek' zarowno w kwestii koszulek jak i bluz...
Odpowiedz

Popieram. Jak są bluzki, to właściwie wszytskie podobne do siebie. Z bluzkami nie ma dużego wyboru Sad
Odpowiedz

dziewczyny w takich koszulkach i bluzach wygladaja ohydnie
Odpowiedz

Szyszak napisał(a):Paradoksalnie, ja 2 razy sie nacialem na koszulce XXL, ktora idealnie podkraslala ksztalt mojego torsu i skowyrnie odlaniala pepek

Sklepy Ci się pomyliły. To był RockPedalShop.
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):dziewczyny w takich koszulkach i bluzach wygladaja ohydnie
Ja nie mam ani jednej, dlatego mam straszna ochote na jakas bluze Big Grin Tylko, ze nie w rozmiarach XXL. A zalozyc od swieta mozna by bylo... jako ciuch awaryjny. Raczej tak bym ja traktowala ;p
a koszulka na WF czy cus...
Odpowiedz

KISIEL napisał(a):Szyszak napisał:
Paradoksalnie, ja 2 razy sie nacialem na koszulce XXL, ktora idealnie podkraslala ksztalt mojego torsu i skowyrnie odlaniala pepek

Sklepy Ci się pomyliły. To był RockPedalShop.

Twoj stary RockPedalShop,nie od dziś wiadomo,że tańsze koszulki inszych firm maja zjebana numeracje,wiec xxlka bedzie troszke miejsza od Xlki normalnej
Odpowiedz

Zauważyłem, iż przejawiasz ostatnimi czasy duże zainteresowanie "Twoją i Twoim starym"... What's the matter, donkey ?
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

No dokładnie... Więcej damskich bluzek... Ta mi się marzy od wakacji http://www.rockmetalshop.pl/go/_info/?id=21053 ale niestety jest w wersji męskiej... Chętnie bym ją zamówiła, tylko że wyglądała bym w niej jak w worku po kartoflach chyba... Za szeroka, za długa, dno... Dlaczego nie robicie takich damskich? Większość koszulek/bluzeczek dla dziewczyn to sam napis Nirvana, ta buźka, ewentualnie mała twarz Kurta i koniec. A dla facetów są naprawde piękne wzory, które niejedna kobieta chętnie by widziała na sobie... Z innymi zespołami jest podobnie, proszę, zróbcie coś z tym. Z góry dzięki.
Sabcia100
Odpowiedz

Sabcia100 napisał(a):No dokładnie... Więcej damskich bluzek... Ta mi się marzy od wakacji http://www.rockmetalshop.pl/go/_info/?id=21053 ale niestety jest w wersji męskiej... Chętnie bym ją zamówiła, tylko że wyglądała bym w niej jak w worku po kartoflach chyba... Za szeroka, za długa, dno... Dlaczego nie robicie takich damskich? Większość koszulek/bluzeczek dla dziewczyn to sam napis Nirvana, ta buźka, ewentualnie mała twarz Kurta i koniec. A dla facetów są naprawde piękne wzory, które niejedna kobieta chętnie by widziała na sobie... Z innymi zespołami jest podobnie, proszę, zróbcie coś z tym. Z góry dzięki.

Całkowicie się z tym zgadzam!
Odpowiedz