Więcej damskich ciuchów!! -
Cruela - 06-01-2006
Wiem, że w sklepach tego typu górują ubrania męskie, ale to juz przesada!! Żadnego wyboru bluzek damskich ani innych ciuchów. Wiem, że kobiety tez moga kupować męskie rzeczy, ale nie w chwili, kiedy w najmniejszej bluzce męskiej wygląda się jak w worku!! Nie wiem czy to jest możliwe, ale fajnie by było jakby ktoś sie tym zajął, bo oprócz tego R&M bardzo mi sie spodobał.
-
Angel of gloom - 06-02-2006
Yhym popieram...
-
Szyszak - 06-02-2006
Paradoksalnie, ja 2 razy sie nacialem na koszulce XXL, ktora idealnie podkraslala ksztalt mojego torsu i skowyrnie odlaniala pepek. >_>
-
zaba - 06-03-2006
chcemy wiecej damskich ciuchow!!
wiekszy wybor damskich koszulek
chcemy koszulki Alice in Chains dla pan
dziekuje za uwage
-
Emka - 08-10-2006
Oui! Podpisuję się obiema rączkami! Męską M musiałam poobszywać z każdej strony a i tak wygląda jak... No nie tak jak powinna

rebel, rebel, rebel!!!
-
józek - 11-13-2006
Uhu... Jeśli chodzi o damskie koszulki do istna klęska RM
-
Blood - 11-13-2006
wiecej 'esek' zarowno w kwestii koszulek jak i bluz...
-
Yalissea - 11-19-2006
Popieram. Jak są bluzki, to właściwie wszytskie podobne do siebie. Z bluzkami nie ma dużego wyboru
-
IstnyKurwaRomantyk - 11-20-2006
dziewczyny w takich koszulkach i bluzach wygladaja ohydnie
-
KISIEL - 11-20-2006
Szyszak napisał(a):Paradoksalnie, ja 2 razy sie nacialem na koszulce XXL, ktora idealnie podkraslala ksztalt mojego torsu i skowyrnie odlaniala pepek
Sklepy Ci się pomyliły. To był RockPedalShop.
-
Blood - 11-20-2006
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):dziewczyny w takich koszulkach i bluzach wygladaja ohydnie
Ja nie mam ani jednej, dlatego mam straszna ochote na jakas bluze

Tylko, ze nie w rozmiarach XXL. A zalozyc od swieta mozna by bylo... jako ciuch awaryjny. Raczej tak bym ja traktowala ;p
a koszulka na WF czy cus...
-
Flying Corpse - 11-20-2006
KISIEL napisał(a):Szyszak napisał:
Paradoksalnie, ja 2 razy sie nacialem na koszulce XXL, ktora idealnie podkraslala ksztalt mojego torsu i skowyrnie odlaniala pepek
Sklepy Ci się pomyliły. To był RockPedalShop.
Twoj stary RockPedalShop,nie od dziś wiadomo,że tańsze koszulki inszych firm maja zjebana numeracje,wiec xxlka bedzie troszke miejsza od Xlki normalnej
-
KISIEL - 11-20-2006
Zauważyłem, iż przejawiasz ostatnimi czasy duże zainteresowanie "Twoją i Twoim starym"... What's the matter, donkey ?
Zróbcie coś z tymi rozmiarami i więcej damskich ciuchów! -
Sabcia100 - 01-06-2007
No dokładnie... Więcej damskich bluzek... Ta mi się marzy od wakacji
http://www.rockmetalshop.pl/go/_info/?id=21053 ale niestety jest w wersji męskiej... Chętnie bym ją zamówiła, tylko że wyglądała bym w niej jak w worku po kartoflach chyba... Za szeroka, za długa, dno... Dlaczego nie robicie takich damskich? Większość koszulek/bluzeczek dla dziewczyn to sam napis Nirvana, ta buźka, ewentualnie mała twarz Kurta i koniec. A dla facetów są naprawde piękne wzory, które niejedna kobieta chętnie by widziała na sobie... Z innymi zespołami jest podobnie, proszę, zróbcie coś z tym. Z góry dzięki.
Re: Zróbcie coś z tymi rozmiarami i więcej damskich ciuchów! -
skategirl100 - 01-31-2007
Sabcia100 napisał(a):No dokładnie... Więcej damskich bluzek... Ta mi się marzy od wakacji http://www.rockmetalshop.pl/go/_info/?id=21053 ale niestety jest w wersji męskiej... Chętnie bym ją zamówiła, tylko że wyglądała bym w niej jak w worku po kartoflach chyba... Za szeroka, za długa, dno... Dlaczego nie robicie takich damskich? Większość koszulek/bluzeczek dla dziewczyn to sam napis Nirvana, ta buźka, ewentualnie mała twarz Kurta i koniec. A dla facetów są naprawde piękne wzory, które niejedna kobieta chętnie by widziała na sobie... Z innymi zespołami jest podobnie, proszę, zróbcie coś z tym. Z góry dzięki.
Całkowicie się z tym zgadzam!