• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Sweterek

http://www.rockmetalshop.pl/go/_info/?id...639edc49d8

kupił to ktoś ? warto ? dobry materiał ?
Odpowiedz

idze na tandecie se kup...
[Obrazek: fl.gif]
Odpowiedz

Angel of death napisał(a):idze na tandecie se kup...

a teraz na polski Tongue
Odpowiedz

Po przetłumaczeniu wyszło : "twoja stara"... A tak btw. to słyszałem opinię, że najlepsze swetry są w lumpach & ciucholandach Tongue
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

KISIEL napisał(a):Po przetłumaczeniu wyszło : "twoja stara"... A tak btw. to słyszałem opinię, że najlepsze swetry są w lumpach & ciucholandach Tongue

No cóż to dość kontrowersyjna opinia moim zdaniem. ;]
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

A byłaś kiedyś w Gniewie (taka miejscowość z wypasionym zamkiem) ?

Odpowiedz

KISIEL napisał(a):A byłaś kiedyś w Gniewie (taka miejscowość z wypasionym zamkiem) ?

Nie, aczkolwiek słyszę dużo o turniejach rycerskich na tymże zamku.
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

The Stig napisał(a):

a teraz na polski Tongue

Idź - idź
Kup - zakup, wydaj pieniądze
se - sobie
taki - taki
na - na
Tandecie - bazar, bądź co ty masz tam w tej mieścinie....

wystarczająco po polsku czy mam archaizmami pisać?
Odpowiedz

Prisca napisał(a):
KISIEL napisał(a):A byłaś kiedyś w Gniewie (taka miejscowość z wypasionym zamkiem) ?

Nie, aczkolwiek słyszę dużo o turniejach rycerskich na tymże zamku.
Heh, bywało się tam trochę... Surprised Ale na uwagę zasługuje fakt, iż w Gniewie jest więcej tzw. ciucholandów niż spożywczaków 8)

Odpowiedz

ja prosze o archaizmy ...
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

Angel of death napisał(a):
The Stig napisał(a):

a teraz na polski Tongue

Idź - idź
Kup - zakup, wydaj pieniądze
se - sobie
taki - taki
na - na
Tandecie - bazar, bądź co ty masz tam w tej mieścinie....

wystarczająco po polsku czy mam archaizmami pisać?

po. 1 zmieniłaś szyk wieć sie ni wymądrzaj, po 2. nie pisze złośliwie, więc zachowaj dla mnie choc odrobine szacunku.

Generalnie staram sie unikać bazarów, a juz tym bardziej swetrów na nich kupowanych za grosze. Tandetna nitka + tandetne szycie = szmata ? scierka ? koc do spania ? sorry, ale nie skorzystam. Owszem chce długi sweterek, ale zwarty i mówiąc wprost nierozjebany - czytaj: nierozlazły i nierozciągnięty. Dlatego pytam o ten ze sklepu jaki jest....
Odpowiedz

@Stig: jesli szukasz porzadnego swetra to leć do "Carry". Za bardzo przystępną cenę dostaniesz sweter, który będziesz miał dopóty, dopóki z niego nie wyrośniesz.
Odpowiedz

Tak,sweter dobry,sam mam,tyle,ze golf,a co do swetrów z lumpa,to fakt są lepsze,ale pod warunkiem,że jestes anarchistycznym lewackim panko-pedałem.
Odpowiedz

Flying Corpse napisał(a):anarchistycznym lewackim panko-pedałem.
Nie prawica,nie liberał,nawet żaden faszysta.Kowboj CzaCza to normalny komunista.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

warsadal napisał(a):@Stig: jesli szukasz porzadnego swetra to leć do "Carry". Za bardzo przystępną cenę dostaniesz sweter, który będziesz miał dopóty, dopóki z niego nie wyrośniesz.

a "Carry" to ? :>
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
To forum używa plików cookie
To forum wykorzystuje pliki cookie do przechowywania informacji o Twoim logowaniu (jeśli jesteś zarejestrowany) oraz informacji o ostatniej wizycie (jeśli nie jesteś zalogowany). Pliki cookie to małe dokumenty tekstowe przechowywane na Twoim komputerze; ciasteczka ustawiane przez to forum mogą być używane tylko na tej stronie i nie stanowią zagrożenia dla bezpieczeństwa. Ciasteczka śledzą również, które tematy zostały przez Ciebie przeczytane i kiedy ostatnio je odwiedziłeś. Prosimy, potwierdź, czy akceptujesz lub odrzucasz te pliki cookie.

Plik cookie zostanie zapisany w Twojej przeglądarce niezależnie od wyboru, aby uniknąć ponownego zadawania tego pytania. Możesz w każdej chwili zmienić swoje ustawienia dotyczące plików cookie, korzystając z linku w stopce.