11-04-2004, 05:55 PM
11-04-2004, 06:21 PM
Katiria napisał(a):whisky "Jack Daniels"Fuuuj![]()
Nie nawidze "perfum"

11-04-2004, 06:39 PM
oo jacka danielsa musze kiedys sobie sprawic bo jeszcze nie pilem...a wino tanie pierwszy raz jak wypilem to mi smakowalo i raczej nadal smakuje ale nigdy nie wiadomo z czego to robia...jakies szczury wpadaja moze czy cos...a raz wlasnie jak se kupilem takie "wino" (cherry costam)to wypilem cale i troche szmera bylo ale bez przesady(nie ze sie chwale
)...jak juz sie chce ubzdryngolic to preferuje jakies mocniejsze(prawdziwe) wina ewentualnie Herbatę Góralską...mmmmniam
)...jak juz sie chce ubzdryngolic to preferuje jakies mocniejsze(prawdziwe) wina ewentualnie Herbatę Góralską...mmmmniam11-04-2004, 07:35 PM
ja najbardziej lubie winko roboty mojego taty
juz w grudniu bedzie gotowe....
juz w grudniu bedzie gotowe....

11-04-2004, 08:45 PM
oooo dziadziu robi dobre winko...siekierka mu wyszla ostatnio. kubeczek pilem przez 2 godziny
11-04-2004, 09:10 PM
Hair of the dog napisał(a):oooo dziadziu robi dobre winko...siekierka mu wyszla ostatnio. kubeczek pilem przez 2 godziny
Człowieku, stary kumpla zrobił śliwowicy. Dzis najebani do szkoły poszliśmy... mało nas nie wyczuli
11-04-2004, 09:16 PM
Jesli chodzi o najebanie się w szkole to u nas to normalka.Bo to raz się nawalonym odpowiadalo na lekcji
Najlepszy buył motyw jak piliśmy na Prawie winka i kumpel potłukł szklanke.Hehe
Sptrawa z wyczajeniem czy się piło to jakos mnie zlewa gdyz jako przewodniczący szkoły mam jakies pieprzone przywileje przez co robie co chcę
Najlepszy buył motyw jak piliśmy na Prawie winka i kumpel potłukł szklanke.Hehe
Sptrawa z wyczajeniem czy się piło to jakos mnie zlewa gdyz jako przewodniczący szkoły mam jakies pieprzone przywileje przez co robie co chcę

11-05-2004, 09:22 AM
Emhyr napisał(a):Skoro mowa o piwie to może podzielimy się naszymi wrażeniami wzgledem wina.
Dlaczego je pijecie, w jaki sposób i czy lubicie .
Ulubione marki.
Ja pije bo tańsze i smaczne!
Najbardziej lubie Sangrie, Biały Miś, Pisane Patykiem, Kawalier(tylko kartonik).
Z woreczków nie pijam(mam honor).
Nie wazne co, byle sponiewierało!
Generalnie, to ostatnio pije coraz mniej... chyba sie starzeje i mój organizm przestaje tolerwoać różnego pochodzenia %
... ale az sie łezka w oku kręci jak sobie przypomne czasy, kiedy sie piło wymienioną wyżej Kawaliere (kartonik) zmieszaną z piwem, albo kolą (tą najbardziej syfiastą)... no po prostu
... ech gdzie te czasy, gdzieee te czaaasy
11-05-2004, 02:04 PM
Kalin napisał(a):Katiria napisał(a):whisky "Jack Daniels"Fuuuj![]()
Nie nawidze "perfum"
![]()
Być może i perfumy ale mnie bardzo to whisky smakuje

11-05-2004, 04:33 PM
nie nooo...normalnie ten temat powinoien sie nazywac :
"Spotkanie Anonimowych Alkoholików"
a tak na serio.....mimo ze wino marki wino dobre jest to chyba raczej beer rulz.............
"Spotkanie Anonimowych Alkoholików"
a tak na serio.....mimo ze wino marki wino dobre jest to chyba raczej beer rulz.............
11-05-2004, 05:13 PM
Tak, tak, tak. Nic piwka nie pobije!!!!
Zwłaszcza zimnego.....Hmm. Aż mnie z wrażenia suszy 
Zwłaszcza zimnego.....Hmm. Aż mnie z wrażenia suszy 
11-05-2004, 06:48 PM
Wina?Komandos (co prawda wyraźnych efektów,ale smakuje nieźle),Kawalierem też nie pogardzę,Biały kielich w przypadku braku gotówki...I nalewki,takie litrowe za 5.50 da się przeżyć (byle nie cytrynowa) albo inne półlitrowe truskawki itp.
11-05-2004, 08:27 PM
Ja jakos wina nie pijam, samo piwo, bo wodki tez nie lubie. Nabralam takze awersji samoczynnej do nalewek i szampanow, nie wiem czemu.
Ale nie jedno dziwactwo w zyciu pilam
ale to jak bylam mlodsza mialam jakies tam ekstremalne pomysly. teraz jade na samym piwie 
Ale nie jedno dziwactwo w zyciu pilam
ale to jak bylam mlodsza mialam jakies tam ekstremalne pomysly. teraz jade na samym piwie 
11-05-2004, 09:17 PM
a ja uwielbiam Smirnoff Ice *mlask*
hock:
hock:11-06-2004, 11:57 AM
mimo ze nieliczni lubia nalewki,ja wręcz za nimi przepadam.....
zawlaszcza za cytrynową 
zawlaszcza za cytrynową