Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Bluzki siateczkowe dla bab
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Kurcze, pszzeszukałam wszystkie bluzki w R&M Shopie i nie znalazłam bluzek zrobionych CAŁYCH z siateczki...nie wiem czy będa takie bluzki czy nie...ale ja bardzo taka potrzebuje a nigdzie sie kupic nie da Sad
halo Crying or Very Sad niech mi ktos napisze cos po propo tych bluzek Crying or Very Sad
Zrobić Ci na szydełku??? Laughing Buehehe, ja tam nie wiem, czy będą czy nie. Na prawdę w żadnym sklepie nie ma takiej? Dziwne
wlasnie nie ma...a do wakacji chce sobie kupic :]
Gaga napisał(a):Kurcze, pszzeszukałam wszystkie bluzki w R&M Shopie i nie znalazłam bluzek zrobionych CAŁYCH z siateczki...nie wiem czy będa takie bluzki czy nie...ale ja bardzo taka potrzebuje a nigdzie sie kupic nie da Sad
Ups...przez przypadek zacytowałam sama siebie Crying or Very Sad nawet nie umiem sie oposlugiwac forum Crying or Very Sad
O ile dobrze pamiętam, to w Reservedzie są takie siateczkowe bluzki, tyle, że bez rękawów i nie warte swojej ceny. Coś dla zdesperowanych Wink
Zobcz sobie na Quelle, kiedys cos takiego tam widziałam Tongue
z leg avenue sa takie bluzki. poszukaj na allegro.
Do wakacji obiecujemy że będą, zresztą mieliśmy już takie bluzki z siateczki samej. chodzi Ci oczywiście o dugi rękaw Question
Oj dzieki! Reserved? Hmmm tam na ogol nic nie jest warte swojej ceny :]... dzieki za pomoc! Poszukam na allegro...a co to Quelle?
Tak długi rekaw z samej soateczki...tylko zeby rekaw mial minimum 51 cm :]
Gaga poszukaj na allegro. Z firmy Leg Avenue są takie całe z siatki. O większych oczkach, mniejszych, normalne i nad pępek. Z długimi rękawami i inne tam takie Wink
Heh Sad mozze jestem slepa ale nie znalazlam tam tych bluzek Sad ale Administrator tego forum powiedział ze beda mieli w sklepie takie bluzki przed wakacjami wiec poczekam, az tak nie panikuje Smile
Quelle to taki sklep, można kupować przez Internet, moga Ci też wysyłać katalogi do domu. Nie wiemn jaki jest dokladnie adres srtony, ale pewne quelle.com albo cos w tym stylu, znajź sy na googlach Surprised
Stron: 1 2 3 4