Przejdzcie na gg lub pm..
nie za bardzo mam ochote dyskutowac z tym panem (co sie czepia siateczke) nawet na PW :] wiec Dżemiku nie skozystam, ale za ostrzezenie dzięki :]
A ja bym takie rękawiczki chciała.
Wrr
Rękawiczki sa takie extra bez palców z krzyzami jak zbiore fundusz to na 100% kupuje je :]
"Nowa kolekcja jest trendy, bycie trendy jest też trendy ..." najgłupsze hasło jakie ostatnio czytałam...poza tym nie ma tam nic wartego uwagi, a co do siateczek, to wsumie też by mi się przydała, taka właśnie z długimi rękawami

.
Hmmm chyba nikt tu nic nie pisał ze cos jest trendy :] co do bluzek siateczkowych to Admin odpisał kiedystam że mają być przed wakacjami... własnie z długimi rekawami
Halo :] wakacje sie zbliżają :]. A w jakim dziale będa te bluzki siateczkowe jak można zapytać?
Gaga napisał(a):Halo :] wakacje sie zbliżają :]. A w jakim dziale będa te bluzki siateczkowe jak można zapytać?
nie można...
DeMoN.|. napisał(a):Gaga napisał(a):Halo :] wakacje sie zbliżają :]. A w jakim dziale będa te bluzki siateczkowe jak można zapytać?
nie można...
Ty zabronisz?:] Buhahaha

Heh nie rozumiem Cię Demon... Jak coś mówisz to mów proszę na temat... Mam prawo pytać... po to chyba jest forum, i dział odnoszący się do sklepu. A jako, że zalezy mi na tych bluzkach to chcę się o nich dowedziec czyli kiedy i gdzie bedą....
nie lepiej napisac @ do RMS z zapytaniem ?
ps:jak juz chcesz taka bluzke to bez bluzeczki tez dobrze bedzie

Gaga, walisz tymi postami jak frost w zimie...
jak ktoś napisał że to co chcesz będzie przed wakacjami to poczekaj...