Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Bluzki siateczkowe dla bab
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Bo sie ślinisz :]
Przejdzcie na gg lub pm..
nie za bardzo mam ochote dyskutowac z tym panem (co sie czepia siateczke) nawet na PW :] wiec Dżemiku nie skozystam, ale za ostrzezenie dzięki :]
Dziwne :?
A ja bym takie rękawiczki chciała.
Wrr
Bluzki siateczkowe bluzkami ja pozadam damskiej koszulki samaela czy ktoś wysłucha mojej prozby????????????????????????????? Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
Rękawiczki sa takie extra bez palców z krzyzami jak zbiore fundusz to na 100% kupuje je :]
"Nowa kolekcja jest trendy, bycie trendy jest też trendy ..." najgłupsze hasło jakie ostatnio czytałam...poza tym nie ma tam nic wartego uwagi, a co do siateczek, to wsumie też by mi się przydała, taka właśnie z długimi rękawami Smile.
Hmmm chyba nikt tu nic nie pisał ze cos jest trendy :] co do bluzek siateczkowych to Admin odpisał kiedystam że mają być przed wakacjami... własnie z długimi rekawami
Halo :] wakacje sie zbliżają :]. A w jakim dziale będa te bluzki siateczkowe jak można zapytać?

Anonymous

Gaga napisał(a):Halo :] wakacje sie zbliżają :]. A w jakim dziale będa te bluzki siateczkowe jak można zapytać?
nie można...
DeMoN.|. napisał(a):
Gaga napisał(a):Halo :] wakacje sie zbliżają :]. A w jakim dziale będa te bluzki siateczkowe jak można zapytać?
nie można...

Ty zabronisz?:] Buhahaha Laughing
Heh nie rozumiem Cię Demon... Jak coś mówisz to mów proszę na temat... Mam prawo pytać... po to chyba jest forum, i dział odnoszący się do sklepu. A jako, że zalezy mi na tych bluzkach to chcę się o nich dowedziec czyli kiedy i gdzie bedą....
nie lepiej napisac @ do RMS z zapytaniem ? Big Grin

ps:jak juz chcesz taka bluzke to bez bluzeczki tez dobrze bedzie Mr. Green

Anonymous

Gaga, walisz tymi postami jak frost w zimie...
jak ktoś napisał że to co chcesz będzie przed wakacjami to poczekaj...
Stron: 1 2 3 4