Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Wiecej zespolow
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
Proponuje dac wiecej artykolow tez o innych zespolach...Macie teog malo.Ja kocham Janis Joplin ,ale tutaj nic takiego nei znajde ,a bardzo bym chciala miec cos...Tak samo wprowadzcie jakies przypinki czy wisiory metalowe z JING JANG...Wiem ze duzo ludzi chcialo by toBig Grin.Nie mysle tu tylko o sobie.Podjaice tez innych artystow ,ktore nie sa dostepne z artykulami na tej stornie ...mowie do uzytkownikow:d.dO ADIMNA;wYSLUCHAJCIE NaS;d
Chociażby Cacophony nie widziałem :]:]:]:]
Coma , None , ill nino i Mushroomhead Big Grin
jak koncert zyczen to ja tez sie dolaczamWink blagam o cos at the gates i nevermore...moze byc tez cos arch enemy i dark tranquillity;Smile
jak koncert zyczen to ja tez sie dolaczamWink blagam o cos at the gates i nevermore...moze byc tez cos arch enemy i dark tranquillity;Smile

Anonymous

W ofercie przydałyby sie jeszcze gadżety, koszulki itp. z Velvet Revolver ( przecież kto ich nie zna nie jest prawdziwym fanem Guns n Roses ) Czy dałoby sie cos skombinować?
No to dobra jak życzenia to życzenia. Ja proszę o więcej Guano Apes i jakieś ciekawsze naszywki Smile Big Grin

Anonymous

DYING FETUS!!!!!!!!!!!!!!!!
To ja proszę o coś Tristanii Smile
A ja poprosze o Shamana Big Grin
dobrej jakosci i duzych rozmiarow: ministry,static-x,bauhaus,joy division,powerman 5000

Anonymous

Cytat:czarny_cien
No to dobra jak życzenia to życzenia. Ja proszę o więcej Guano Apes i jakieś ciekawsze naszywki
POPIERAM!!!! Więcej Guano! Big Grin (i rozmiarów "S")

Anonymous

Jest b. dużo ciekawych kapel i ich stuff też by się przydał. Np. Adema, Ill Nino, Disturbed, 36 Crazyfists.
moocker napisał(a):To ja proszę o coś Tristanii Smile
i Switchblade Symphony.
DYING FETUS - w całej Polsce nie mozna dostac ich koszulek, Wy moglibyscie sie o to postarać...zamiast wciąż wrzucac jakieś gotyckie bzdety...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8