Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Wiecej zespolow
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8
a ja bym kciała jakiś FAJNY kubek z dimmu borgir i behemotha Big Grin
a czy beda dostepne jakies gadzety zespolu NICKELBACK? jakis naszywki badz pasy parciane?
Delia $haddix napisał(a):a ja bym kciała jakiś FAJNY kubek z dimmu borgir i behemotha Big Grin

a wiesz co ja bym chciala???? Tongue
boze.. na co komu kubki czy paski z zespolem? ja pierdziele....
Wiecej:
- Cof, (stringi by sie przydały)
- Włochaty,
- The Kovenant,
- Kat, a dokładnie koszule Bastard (M) !!!!Błagam!! Confusedhock:
A ja chce srajtasme z ryjem Daniego Filtha.
po co ludziom stringi z zespolem Confusedhock: przeciez nosisz ulubiony zespol na dupie to chyba raczej nie jest chwalebne lub fajne ...
DORO
dodajcie jakąś koszulkę Dir En Grey, znam jeszcze parę osób, które by ją kupiły (rozmiar m proszę Big Grin )

no i jeszcze jakąś porządną bluzę Blind Guardian, bo ta co jest, to ja nie wiem jak to nazwać nawet Sad
klarrey napisał(a):no i jeszcze jakąś porządną bluzę Blind Guardian, bo ta co jest, to ja nie wiem jak to nazwać nawet Sad
"gówno". Wprawdzie nie sprawdzałem, ale tak domniemuję. Ale zespół też średniawy.
Ale lepszy od tego j-rockowego gówna w postaci DeG'a Laughing .
MaFFej napisał(a):DeG'a Laughing .
Ło, a co to? Smile
warsadal napisał(a):
MaFFej napisał(a):DeG'a Laughing .
Ło, a co to? Smile

coś takiego:
[Obrazek: direngrey.jpg]
^ milusie Big Grin "Niestety", nie miałem okazji posłuchać.
DeG -> Dir en Grey -> j-rockowy* zespół nad którym aktualnie spuszczają się mhroczne japońskie nastolatki -> Zaorać Wink .

* skrót myślowy gdyż w przypadku DeG pod określeniem 'j-rock' kryje się mieszanka m.in. metalcore'u, nu-metalu, pseudo-gotyku z szerokopojętym japońskim rockiem i... a bo ja wiem.. emo? (błeee...)
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8