Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Pasy skórzane...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
wszystko ok tylko prosze wiecej rozmiarów bo w wiekoszosci zostały wikingowe XXL...
zawsze możesz skrócić Wink
jak mi skrócisz ten pas to bedzie fajnie Tongue http://www.rockmetalshop.pl/go/_info/?id=13524
ja chce elke tego pasa Laughing okolo 10 składam zamówienie postarajcie sie zeby był Laughing
^ Widze, że masz zbędne 46.90zł. Moge podać nr konta ;>
ładna ozdóbka bedzie Wink wiec nie wysilaj z podaniem dwudziestosześcio cyfrowym numerem bankowym ;>
^^ Ale na oryginalną płytke kasy nie am, to ejst właśnie mentalność polaczka (nie mylić z Polakiem)
ReTuRn napisał(a):^^ Ale na oryginalną płytke kasy nie am, to ejst właśnie mentalność polaczka (nie mylić z Polakiem)

spierdalaj tru pozerze
jak sie okazało kupiłem rozmiar "M" :>
Cytat:spierdalaj tru pozerze

A jaki wygadany, myślałby kto.
nie rozumiem czmu sie go czepiliscie a gadka o tej orginalnej plycie juz calkiem bez sensu, co mu po plycie jak mu spodnie z tylka beda lecialy ? podstawowa rzecz pasek
The Stig napisał(a):
ReTuRn napisał(a):^^ Ale na oryginalną płytke kasy nie am, to ejst właśnie mentalność polaczka (nie mylić z Polakiem)

spierdalaj tru pozerze

Ej, to cytat z Quostka! Big Grin
Tomash napisał(a):
The Stig napisał(a):

spierdalaj tru pozerze

Ej, to cytat z Quostka! Big Grin

może kopiowany ale senswony :>
Cytat:nie rozumiem czmu sie go czepiliscie a gadka o tej orginalnej plycie juz calkiem bez sensu, co mu po plycie jak mu spodnie z tylka beda lecialy ? podstawowa rzecz pasek

pasek sobie można kupić normalny, ale ten to typek, który sam się obwiesi pedalskimi rzeczami, jak choinka, ale muzykę ukradnie Tongue
jeszcze nie widziałem pedalskiej choinki... Laughing
Bo nie kupiłeś lustra, ale to lepiej dla ciebie.
Stron: 1 2