08-27-2006, 10:41 PM
Stron: 1 2
08-27-2006, 11:27 PM
Wybacz, zapewne Twojego zajebistego poziomu nie osiagnę nigdy i oczywiście nie mam nawet, ja nedzna glista szans być u tak wielkiego mistrza uczniem. Zaiste żal mi to rodzi w sercu, gdyż twoja sława przekroczyła już granice naszego kraju, co ja mówię, globu i zapewne otrzymujesz już oferty z różnych części galaktyki.
08-27-2006, 11:58 PM
No w końcu:
Wybacz IKR, ale Twój nowy image, kreowany na forum od jakiegoś czasu robi się coraz bardziej wkurwiający.
profil IKR napisał(a):Zainteresowania: szyderstwa, absurdy, ironiato o czymś świadczy.
Wybacz IKR, ale Twój nowy image, kreowany na forum od jakiegoś czasu robi się coraz bardziej wkurwiający.
08-28-2006, 08:25 AM
warsadal napisał(a):Wybacz IKR, ale Twój nowy image, kreowany na forum od jakiegoś czasu robi się coraz bardziej wkurwiający.Fakt,teraz zamiast 'pieprzyć kotka za pomocą młotka' wyłapuje absurdy i idiotyzmy.Co za wredny..ekhem..człowiek,się z niego zrobił,no no.
08-28-2006, 12:20 PM
O przyszła moja kolejna ukochana :*
08-28-2006, 04:32 PM
ReTuRn napisał(a):O przyszła moja kolejna ukochana :*Mam rozumieć,że twoją pierwszą 'ukochaną' jest Istny?
09-03-2006, 09:00 AM
warsadal napisał(a):No w końcu:
profil IKR napisał(a):Zainteresowania: szyderstwa, absurdy, ironiato o czymś świadczy.
A co konkretnie masz na mysli? Co jest takie wkurwiajace?
Stron: 1 2