Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Farba
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
http://www.koszulki.win.pl/go/_info/?id=11079 Czy zeby kolor byl widoczny na czarnych wlosach trzeba je rozjasniac ??
halo czy moglby ktos odpowiedziec?! bo nie wiemy czy mamy ja kupic
na pewno trzeba rozjasnic. na czarnych wlosach zadna farba nie zlapie.probowalam
Czego Ty nie probowałas ;P
duzo rzeczy. np nie farbowalam sie na blond
To najwyższy czas spróbować Wink
Ghost_82 napisał(a):To najwyższy czas spróbować Wink
Eee, w czarnych włosach jej najlepiej 8)
Chciałbym ja zobaczyc bez makijarzu Wink
Krzychun napisał(a):Chciałbym ja zobaczyc bez makijarzu Wink

.... to bylo chamskie Evil or Very Mad :?
Nie. To tylko ciekawosc. Ja poprosty wole dziewczyny bez makijazu. Nie chce nikogo urazic 8)
Hethell napisał(a):duzo rzeczy. np nie farbowalam sie na blond

a ja mam zamiar na platynę, pewnie Cię pomęczę skoroś ekspertka Wink

Krzychun napisał(a):Nie. To tylko ciekawosc. Ja poprosty wole dziewczyny bez makijazu. Nie chce nikogo urazic 8)

Cienias, prawdziwi faceci wolą wampy z czerwonymi ustami. Kwintesencja kobiecości, nie? :>

goofi napisał(a):.... to bylo hamskie Evil or Very Mad :?

Chamskie, misia. Chamskie.
Scully napisał(a):
goofi napisał(a):.... to bylo hamskie Evil or Very Mad :?

Chamskie, misia. Chamskie.

fakt, moj blad Tongue
uwilebiam sie malowac krwistoczerwona szminka.
po za tym na codziec sie maluje bardzo delikatnie. moje czerwone usta nie sa widokiem dla kazdego
Nie wiem czy wszystkich tu dobrze odbieram wszak nigdy do końca nie zrozumiem świata tego sprzeczności pełnego tak jak nie pojmę malowania się przez co niektórych taką, a nie inną szminką o takim bądź innym stopniu intensyfikacji barwy w sytuacjach życiowych mniemam intymnych (co innego łazić w takowej na codzień..).. ale naprawdę, nie wiem jak innych ale mnie jakoś nigdy nie kręciło mycie penisa płynem do demakijażu po stosunku oralnym..:>
Piętno Miłości... Angry
Stron: 1 2