Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Farba
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
hehe ale spamujecie...!Kupil ktos moze ta farbe i powie mi jakiej ona jest konsystencjiii???Czy mozna by ja na kilka razy? Tongue 8)
cześćSmile
Czy ktoś próbował Wildfire?? Wychodzi prawdziwie czerwony kolor?? Denerwują mnie już "czerwone" farby, które wychodzą rude, rubinowe lub inne. Chcę czerwień czerwieni. Może jakaś inna farba daje taki efekt? [/b]
W ogóle moim skromnym zdaniem przydałaby się jakaś mała dostawa farb manic panic, bo zopstało tylko kilka odcieni, wśród których nie ma nic zbliżonego do różu/fuksji etc, a już poprzedni słoik farby mi się skończył.
Mam nadzieję,że ktoś z rockmetalshopu przegląda czasem to forum i wysłucha mej prośby Smile
DLACZEGO FARBY MANIC PANIC Z NOWEJ DOSTAWY SĄ DROŻSZE AŻ O 10 ZŁOTYCH ?!?!?!?!?!?!
Przecież to lekka, żeby nie powiedzieć ogromna przesada!! Rozumiem, że chcecie na tym jak najwięcej zarobić, ale - bez przesady! W moich planach było kupienie u Was 2 farb (a przy okazji kilku rzeczy ze sklepu) ale w takiej sytuacji to wolę iść sobie do okolicznego skepu fryzjerskiego i tam zakupic odpowiednie farby (bo asortyment zdecydawanie przewyższa w tej kwestii wasz - co akurat dziwne nie jest, ale CENY o dziwo są ZDECYDOWANIE NIŻSZE!!!) Nie przesadzajcie!!!!
z tymi buntami to do Leppera Tongue
czy używał ktoś tej białej farby? chodzi o Virgin Snow. Od dawna szukam farby która mi zrobi na głowie śnieżno biały kolor, ale niestety wszystkie sklepowe i nawet fryzjerskie dają marne efekty (albo po dwóch myciach żółkną).
Stron: 1 2