Jakiś czas temu kupiłam wisiorek z Alchemy Gothic (Miał coś jakby lusterko powleczone pajęczynką, obwiedzione pnączem z kolcami, na dole pomiędzy dwoma czaszkami miał różę a nad lusterkim znajdował się różowy kamyk)
Niestey zgubiłam go na koncercie 2 dni temu i zastanawiam się czy jeszcze będę miała możliwość go ponownie kupić, bo niestety na dzień dzisiejszy w ofercie sprzedarzy waszego sklepu nie ma go...
Chciałabym się dowiedzieć czy jakiś podobny temu z mojego opisu jeszcze się pojawi w asortymencie sklepu... będę wdzięczna za wszelkie info.
Nie to nie sama sobie poradziłam bez Was!
Poprostu ściągam go z Anglii z jakiegoś innego sklepu! Do tego znalazłam od cholery cudnych wisiorków jakich nie macie też z Alchemi, już 2 do mnie jadą

Może i zapłace więcej niż u Was, ale jest to kwestia okło 20zł więcej

o a skad masz?

fajnie by bylo jakbys sie tym podzielila skad mozna sobie jeszcze alchemy sprowadzic
Nie wiem co wy wydzicie w tym Alchemy Gothic, przecież te wyroby są kiczowate i po pewnym czasie czernieje wszystko. Lepiej wydac te pieniądze u jubilera i kupić sobie coś, ale lepszej jakości.
KAŻDA biżuteria e srebra, pewteru ipt. po pewnym czasie czernieje. Sposób na to jest prosty: czyszczenie sodą oczyszczoną (kupisz to w każdym spożywczaku), o czym zresztą już gdzieś pisałam.
Wszystko ok, tylko za jaką cene są te wyroby, np. za 50zł to sobie kupie coś ze srebra (np. pierścień) i nie będe musiał czyścić i wiedaomo jakiej jakości ten wyrób bedzie. Nie ma się co oszukiwać, szkoda kasy na ten kicz z Alchemy Gothic.
@ Ghost: Srebro też śniedzieje
Co do AG: po części się zgadzam, ceny chore, ale czasem trafiają się jakieś ciekawe wzory.
Ja mam sygnet i pierścień ze srebra i nic mie nie czernieje (zaznaczam ,że już mam je dość długo)

Jak się kupuje solidne wyroby, to nic się nie będzie działo

Jak dla mnie pomyłką jest już samo porównywanie srebra i jakiś dupereli o 'ładnych' wzorkach.
^ Dokładnie... jak zawsze masz racje

Skoro Rene ma racje to na chuj sie wczesniej zachwycałes srebrem ?
Ja się nie zachwalam tylko uświadamiam, jaka jest różnica między pożądnym wyrobem ze srebra, a tym kiczem z AG.
ale kogo to kurwa obchodzi ? ze srebra nie skołujesz sobie takich dzieł jak AG z pewteru. Poza tym srebro sie świeci i czasem chujowo wygląda, natomiast pewetr wygląda naturalnie.
^Kurwa..z Wami to normalnie Dzień Świra ;p..
Do tematu: Powiedzmy sobie szczerze,AG nadrabia tylko i wyłącznie marką.Dbałość o wykonanie wyrobu znikoma,materiał do du**,cena wysoka..W ogóle nie rozumiem czym tu się zachwycać.Jak dla mnie to typowa,zrzerająca żywcem napalonych nastoletnich gotów firma,oferująca wielki syf za dużą kase.Swoją drogą tylko pogratulować sprytu i polityki AG.Ale to tylko moje zdanie..
Edit:Stiguś pierniczysz ; ).AG to dupa nie wzornictwo,ze srebra można teraz skołować takie cuda,że mała głowa,trza tylko wiedzieć gdzie szukać ;>.A jeśli już ma się aż takie wymagania zawsze można zapukać do grawera.Co zaś tyczy się 'świecenia'..srebro jest też oksydowane,czyż nie?