Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Krawaty
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Fajnie by bylo gdyby pare jakis oryginalnych krawacikow bylo w ofercie z jakimis np.krzyzami , pentagramami ech Big Grin marzenie Big Grin
całkiem nie głupi pomysł! jestem za Smile
lepiej zwykłe np. taki jak ja mam w żółto czarne pasy ale wąski. Wogole wąskie krawaty bo tych szerokich jest pełno a mi nie pasują.
Aeroth napisał(a):lepiej zwykłe np. taki jak ja mam w żółto czarne pasy ale wąski. Wogole wąskie krawaty bo tych szerokich jest pełno a mi nie pasują.
]

nieee zwykłe to można kupić w sklepie z krawatami Big Grin
satyr napisał(a):zwykłe to można kupić w sklepie z krawatami Big Grin

no niby tak, jednak ja za cholere nie moge czerwonego znaleźć =/
znaczy sie czerwony w małe sierpy i młoty?
czy Che Guevary? Big Grin

a na serio to taki krawat gładki czerwony jest też rzadko spotykany...
dokładnie. Zwykłe czyli np. w jednym kolorze są strasznie trudne do znalezienia. To samo te wąskie. Udało mi sie znaleźć tylko jeden. Ciagle jakies wzory beznadziejne.
tiaaa.. krawat wa anarchie byłby ciekawym paradoksem Laughing
ja tam jestem wielka fanka fajnych krawacikow Big Grin wiec jak dla mnie to moga byc i waskie i normalnych wymiarow byleby byly takie jakies inne Big Grin jesli chodzi o krawaty dla pan to na tej stronce sa fajne: http://heavyred.com/section.php?xSec=18&...e136801e55
A co powiecie na to:
link

Arion

Kafi napisał(a):ja tam jestem wielka fanka fajnych krawacikow :D wiec jak dla mnie to moga byc i waskie i normalnych wymiarow byleby byly takie jakies inne :D jesli chodzi o krawaty dla pan to na tej stronce sa fajne: http://heavyred.com/section.php?xSec=18&...e136801e55

ojaaaaaa... ;D~~~~
mają świetne kiece! i ciuchy generalnie, mniam ;]
Tomash napisał(a):A co powiecie na to:
link

ten facet jest dwóch go
Kurde racja :/ Question błąd w matrixie?!
[tego posta też tu nie ma, to tylko kolejny zapisek w programie]
ale mnie siem nudzi przy tej nauce co to jom teraz prowadzem pzed jutrzejszem egzaminem którego nie będzie... :/
Jałokim napisał(a):jak ten błąd się nazywał we tem matriksie...? deża... deża... deża-hatamorgana?

Prościej napisać że to żydowski spisek Laughing
Stron: 1 2 3