bo to żydki zrobili matriksa. Oni mają smykałkę do autodestrukcji bo to nawet ten ajnsztajn to też se tom bombkę zdziełał co to nas kiedy zgładzi, a jak nie to zrobi inny zydek matriksa i wtedy wszystkie za baterie bedziem robili i to wszystko przez to że jełopy mesjasza przegapiły i ciągle na niego czekajom, bo jakby nie zaspali mesjasza nadejścia to by teraz katolami byli i byłby świat piękny
he he a moze by tak udalo sie pare rzeczy z ww strony sciagnac ?? ceny porownywalne do omena,a moim zdaniem ciuszki ciekawsze i ladniejssze

Hmm...może, może. Ale kto normalny dałby 100 zł za krawat?
wiesz ostatnio byłem w starym browarze w poznaniu i jak znalazłem krawat, który mi sie podobał to kosztował 240 zł

Chwilę później zauważyłem, że raczej tańszych w tym sklepie nie było ;]
Pearl napisał(a):Hmm...może, może. Ale kto normalny dałby 100 zł za krawat?
uwiez mi znalazlo by sie paru

za normalny krawat bym tyle nie dala ,ale za taki odjechany czemu nie?? ida wakacje ,szkoly nie ma ,robote juz mam zalatwiona ,troche kasy na przyjemnosci mozna od pensyjki odlozyc

Jak chcę jakiś czerwony, to zazwyczaj ma jakiś wzorek, choćby mały, ale ma. Albo jest jakoś barwiony=/
Myślałam, że w Anglii bym taki znalazła ale nawet tam nie ma;(
Wiocha=/
z tego co pamietam to na allegro kiedys widzialam caly czerwony bez wzora ,ale odcien byl takis jakis...moim zdaniem to najszybciej na allegro bedzie mozna dostac ,albo zrobic na zamowinie ,bo skoro ma byc normalny to chyba zadna filozofia dla krawca uszyc??
deathless napisał(a):Jak chcę jakiś czerwony, to zazwyczaj ma jakiś wzorek, choćby mały, ale ma. Albo jest jakoś barwiony=/
Myślałam, że w Anglii bym taki znalazła ale nawet tam nie ma;(
Wiocha=/
a w Tie a Rack byłaś? Tam mają pełno krawatów.
ja mam krawacik czerwony taratan z zamkiem , cwiekami ,agrafami

po prostu boski

chce cos rownie zadowalajacego me oczeta