05-01-2005, 05:20 PM
GhostDog napisał(a):Co mnie denerwuje? Głupota, rasiści, moja matematyczka (wielkie pozdro!) i parę innych rzeczy. Ale generalnie to mam wszystko w dupie.
Mózg chyba też :?
GhostDog napisał(a):Co mnie denerwuje? Głupota, rasiści, moja matematyczka (wielkie pozdro!) i parę innych rzeczy. Ale generalnie to mam wszystko w dupie.
"porażającą, paraliżującą, trueblack metalowa.... niesamowity klimat" denerwuja mnie takie typki, oglaszajace wszem i wobec swa "blekmetalowosc" ale posmiejcie sie
mind.in.a.box napisał(a):Hmm...najbardziej wkurzająca rzecz dzisiejszego dnia: brak miejsca siedzącego w pociągu z Krakowa do Katowic i śmierdzący dziadek stojący koło mnie.Tak a propos komunikacji publicznej różnego rodzaju - nienawidzę, gdy gdzieś w pobliżu mnie usiądzie ktoś, kto od kilku dni nie widział prysznica lub wanny. Tak samo nie lubię, jak jakaś stara babka usiądzie w autobusie nie przy oknie, lecz przy środku autobusu, przez co zajmuje dwa miejsca (na drugim zwykle stawia 666 toreb z zakupami).
mind.in.a.box napisał(a):Hmm...najbardziej wkurzająca rzecz dzisiejszego dnia...) śmierdzący dziadek stojący koło mnie.
Dzięki nie wiem komu, ale wysiadły jeszcze przed Bytomiem. Nawet nie potraficie sobie wyobraźić jaki to był smród. Nic tak nie śmiedzi jak człowiek
Stałem w tym busie i tylko wyciągałem głowę jak najwyżej żeby łyknąć świeżego powietrza z okolic sufitu
A żeby było zabawniej to ględziły te baby non-stop i tak głupio, że strach. Najgorsze było to, że w chwili kiedy wysiadały stanęły BARDZO blisko biednego mnie, a jedna nawet na mnie wpadła
, bleee, co za fetor...ReTuRn napisał(a):Wkurza mnie sasiad, wychodzacy po bulki w garniturze.Jego sprawa, że jest burak i sztywniak
. Nie ma się o co wkurzać.aXe Rose napisał(a):ReTuRn napisał(a):Wkurza mnie sasiad, wychodzacy po bulki w garniturze.Jego sprawa, że jest burak i sztywniak. Nie ma się o co wkurzać.
Wy tam zaraz go wyzywacie od buraków

aXe Rose napisał(a):Hm? Burak i sztywniak? Fakt, że chce wyglądać chociaż rano elegancko jest czymś złym?ReTuRn napisał(a):Wkurza mnie sasiad, wychodzacy po bulki w garniturze.Jego sprawa, że jest burak i sztywniak. Nie ma się o co wkurzać.
A jeśli wychodziłby w piżamie bądź dresie już nie byłby sztywniakiem i burakiem?
)
Tuomasss napisał(a):Nic tak nie śmiedzi jak człowiekStałem w tym busie i tylko wyciągałem głowę jak najwyżej żeby łyknąć świeżego powietrza z okolic sufitu
A żeby było zabawniej to ględziły te baby non-stop i tak głupio, że strach.
mam takiego wujka...
aXe Rose napisał(a):A historia z autobusem przypomniała mi sytuację, jak jechałem z qmplem i on w końcu nie wytrzymał. Wyrwało mu się głośne: "COŚ MI TU ŚMIERDZI STARYMI LUDŹMI!!"

Cytat traci teraz cały urok. No bo kto czując straszny smórd powie czosnek? :?