• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Zyklon

Ostatnio wpadła mi w ręce ich płyta "Aeon" (druga z ich dyskografii) i musze przyznać że zrobili na mnie całkiem pozytywne wrażenie.
Z tego co mi wiadomo perkusista, i jeden z gitarzystów udzielali się wcześniej w "Emperor".
Wydaje mi się że Zyklon tworzy troche inny styl Deathu, który jednym może się podobać a innym nie, ale mi jak najbardziej podchodzi. (mimo że ich pierwszej płyty nieznam - co mam nadzieje uda mi się nadrobić;])
A co Wy sądzicie na temat tej kapeli? ;]
Odpowiedz

Sadze ze da sie posluchac, ale i tak Zyklon-B byl bardziej wykurwisty i skoku do nich nie maja.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

LCF napisał(a):ale i tak Zyklon-B byl bardziej wykurwisty i skoku do nich nie maja.

Po przesłuchaniu "Blood Must Be Shed" nie miałem ochoty na więcej,głównie z powodu wokalu...
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

No to ja nie wie, bo dla mnie to swietna rzecz, a wokal jest wrecz zajebiscie zajebisty.
Odpowiedz

Slyszalem ich debiut (Zyklonu).. Kiepskie lojenie bez polotu.. Tak to jest kiedy blek metalowcy biora sie za death..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Zyklon jest świetny.Grają w nim świetni muzycy jak Trym i Zamoth z Emperora.Polecam obie płytki gdyż są świetne Big Grin Big Grin
Norvegian Black MetalSmile
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):Slyszalem ich debiut (Zyklonu).. Kiepskie lojenie bez polotu.. Tak to jest kiedy blek metalowcy biora sie za death..
A ja właśnie słyszałem że debiut maja dość cienki, i słychać tam więcej Blacku niżeli Deathu, więc sięgnij po "Aeon" a może zmienisz zdanie.
Odpowiedz

Aeon jest lepszy niz World ov worms. Zreszta to nie jest death ktory kazdemu podchodzi.
Odpowiedz

Zyklon-B o wiele bardziej rozkurwia.
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości