• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

zmiany :?:

no fajne sa nowe zmiany...ciekawe czy sie jeszcze cos szykuje nowego.... Smile

Tomash napisał(a):a żeby po lewej pusto nie było, jakoś wszędzie są i nikomu nie wadzą Evil or Very Mad

Jak Ci pusto to sobie cos tam naklej na monitorze Big Grin
Nie widze powodu dla którego są one tak potrzebne

Tomash - znowu by się zrobił burdel, bo by sie zaczęło nabijanie postów Evil or Very Mad
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.

Ok ok, nie róbmy offtopa( Laughing ) przepraszam zachowałem się jak gówniarz, to się więcej nie powtórzy
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo

No no, to mi się podoba, nasze forum sioę rozwija, oby tak dalej Wink Patent z kartkami też mi się podoba Smile

a mi się podoba, że Admin wrócił łaskawie :?

..nie wiem czy jest tu co chwalić

wg mnie dodaniwe rang to dobry pomysł... jestem za

A ja przed przeczytaniem tego tematu wyslalem posta do Nosferatu zeby wlasnie cos takiego zrobil Big Grin. [wali baranka z przytupem w sciane]
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you

I'm not like you
I'm not like you

Nie ma co. Robi się tu coraz przyjemniej.
Jeśli chodzi o rangi to cały czas żyliśmy bez nich i było dobrze, ale jeśli będą to nie będę się rzucał. Byleby śmieszne były Big Grin
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."

A ja do końca nie rozumiem... :?
No cóż... zobaczymy z czasemTongue
My God is beautiful.

deathless napisał(a):A ja do końca nie rozumiem... :?
No cóż... zobaczymy z czasemTongue
Czego nie rozumiesz?
To może Ci pomożemy w zrozumieniu ;]

O co z tymi rangami chodzi...
My God is beautiful.

generalnie o to, że np jak masz 100 postów to jesteś "gaduła" jak 1000 to "mistrz" a jak wszystkich wkurzasz to "trol"... czyli bzdura Smile

gannon napisał(a):generalnie o to, że np jak masz 100 postów to jesteś "gaduła" jak 1000 to "mistrz" a jak wszystkich wkurzasz to "trol"... czyli bzdura Smile
bzdura ale śmieszna Big Grin

DeMoN.|. napisał(a):
gannon napisał(a):generalnie o to, że np jak masz 100 postów to jesteś "gaduła" jak 1000 to "mistrz" a jak wszystkich wkurzasz to "trol"... czyli bzdura Smile
bzdura ale śmieszna Big Grin

To może Ty to wyjaśnisz?
My God is beautiful.
Wątek zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości