• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

zmiany :?:

co ja widzę? ilość postów wróciła, pojawiły się jakieś niebieskie kwadraciki obok "quote", domyślam się że to jakiś alarm do modów... czy to wszystko tak już pozostanie? podoba mi się to...
Admin, modzi wyjaśnijcie Smile

Pewnie dowiesz sie wszystkiego w swoim czasie, stosowne oglozenie napewno bedzie,..

Noo fakt mnie rowniez sie podobywuje :D
Wszyscy mnie wkurwiacie. wypierdalac.

Taaa i przez te "zmiany" się wszystko chwilowo jebie Laughing ale serio, widać że coś się dzieje i dobrze!

PS: objawił się też niejaki "test", to może znak że będzie jakiś nowy mod??
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo

Tomash napisał(a):PS: objawił się też niejaki "test", to może znak że będzie jakiś nowy mod??
właśnie, o co z tym chodzi Question Idea

Tak, te kwadraciki to system ostrzezen, ma oczywiscie ulatwic modom moderacje. Zwyczajni userzy klikajac w ten niebieski kwadracik moga poinformowac moderatorow, ze jakis tam topic jest niezgodny z regulaminem. Modzi tych kwadracikow maja troche wiecej i w innych kolorach Surprised - od dzisiaj moga userom dawac zolte i czerwone kartki. Jednym slowem - od dzisiaj beda mogli w koncu dawac BANY Big Grin

Acrid - widze ze jestes na forum, zajrzyj za chwile w "tajemne miejsce" Wink , dowiesz sie szczegolow. Innych modow tez oczywiscie zapraszam.

Brawo, takie inicjatywy popieram.

Nawet nie zauważyłam tego szczerze mówiąc... Laughing
My God is beautiful.

yaaaay! :>
let the party begin!
...to teraz zacznie się orgietka, ha! :>

Alarm i kartki to genialny patent, który od dawna istnieje już np. na ForWhom.

Powrót liczby postów pod nickiem mnie cieszy, bo było tam chamskie puste miejsce, a w sumie flooderzy i nabijacze postów byli tu i tak.
[Obrazek: bustersMini.jpg]

więc skoro jest już ilość postów to może te nieszczęsne rangi??? to jest 5 minut roboty...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo

a na co Ci te cholerne rangi?

żeby było śmieszniej i ciekawiej.

Pomyśl, czy nie ma na Forum nikogo, w którego randze chętnie zobaczyłbyś napis "Rydzyk"?? Laughing
[Obrazek: bustersMini.jpg]

a żeby po lewej pusto nie było, jakoś wszędzie są i nikomu nie wadzą Evil or Very Mad

Dobrze jest teraz... po cholere rangi? :?
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Wątek zamknięty

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości