• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

zlot foruma?:P

hej hej spokojnie Smile nie wszyscy są z wawy Tongue ja proponuję troszkę poczekać na zakończenie matur Wink
I'm Born Again With Snakes eyes, Becoming Goodsizeeee !!!
Odpowiedz

sasas, a moze Tarnów, Marcinka, Czwartek + wino? Big Grin to mój plan,który zamierzam zrealizować Smile
Odpowiedz

Łódź jest w centrum tego kraju więc w Łodzi najlepiej Smile np. w Dekompresji.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

w krakowie...! Big Grin na wałach fajnie sie pije - jest klimatycznie... Big Grin
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):Łódź jest w centrum tego kraju więc w Łodzi najlepiej Smile np. w Dekompresji.
a moze jeszcze na pasku bys chcial hę?
Wszyscy mnie wkurwiacie. wypierdalac.
Odpowiedz

czemu nie Tongue
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):czemu nie Tongue
oooo niee ;] ja tam nie pojde, bedziecie sie musieli obejsc bez mej zacnej osoby ;p
Odpowiedz

Czyżbyś miał jakieś złe przeżycia związane z moim miastem? Smile
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):Czyżbyś miał jakieś złe przeżycia związane z moim miastem? Smile
zle? moze nie zle... ale dziwne Wink porobilem tam pare glupstw Wink
Odpowiedz

Dzeyla napisał(a):w krakowie...! Big Grin na wałach fajnie sie pije - jest klimatycznie... Big Grin
Kraków jakby co ja popieram, bo lubię to miasto, ale w sumie należałoby się zainteresować jakąś wsią i wyskoczyć gdzieś pod namiot. Takie moje zdanie.
Odpowiedz

Kamael napisał(a):
Dzeyla napisał(a):w krakowie...! Big Grin na wałach fajnie sie pije - jest klimatycznie... Big Grin
Kraków jakby co ja popieram, bo lubię to miasto, ale w sumie należałoby się zainteresować jakąś wsią i wyskoczyć gdzieś pod namiot. Takie moje zdanie.
Zgadzam sie z Kamaelem, co za rozrywka w miescie? co LARP'a zrobimy miedzy blokami? hehe a tak na wsi, ognisko, bajery, dobre wina z wiejskiego sklepiku ( na wsiach mozna znalezc perełki takie jak "sperma szatana", "krew byka", "sen bossmana" itp. Smile )
wiec jestem za jakas wsia Smile
Odpowiedz

Balthor napisał(a):
Kamael napisał(a):
Zgadzam sie z Kamaelem, co za rozrywka w miescie? co LARP'a zrobimy miedzy blokami? hehe a tak na wsi, ognisko, bajery, dobre wina z wiejskiego sklepiku ( na wsiach mozna znalezc perełki takie jak "sperma szatana", "krew byka", "sen bossmana" itp. Smile )
Tak, namiot, las, ognisko etc. (niech każdy doda sobie co chce) - to jest odpowiedni klimat ;].
Odpowiedz

Również jestem za jakąs małą miejscowością. Klimat itp.
Wink
Odpowiedz

Nyo i oczywiscie tak tez bedzie, chyba, ze ktos zaoferuje sie z swoja hacjenda ;)

Jezeli dobrze pamietam, mowilismy cos o centralnej Polsce, tyle tylko, ze tam nic nie ma ;)

Swoja droga, powinna sie wypowiedziec osoba, ktora zna jakies zaciszne miejsce, ktore po naszym przyjezdzie juz takie niebedzie ;)
Odpowiedz

Kamael napisał(a):
Balthor napisał(a):
Kamael napisał(a):
Tak, namiot, las, ognisko etc. (niech każdy doda sobie co chce) - to jest odpowiedni klimat ;].
tylko mnie takie rzeczy NIE kreca? gott im all alone;p
Odpowiedz