• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ziomek ;-)

Ale czapeczka pierwsza klasa Laughing
Szczęście polega na tym, by z prostych rzeczy nie tworzyć intelektualnych labiryntów!
Odpowiedz

no i kurteczka, musze znlaleźć tego gościa i kupić to cacuszko Laughing
("kiedy gliny ogladały moja dupe w nadziei znalezienia tam narkotyków, pierdziałem na nich i próbowałem ich obsrac"- powiedzial SiD Vicious po wkroczeniu policji na jakichs ich koncert
Odpowiedz

ja to po prostu bez komentarza Laughing
up the irons!!!
Odpowiedz

01DeX napisał(a):no i kurteczka, musze znlaleźć tego gościa i kupić to cacuszko Laughing

taa kurteczka też, szkoda ze niebieska kijowy kolor ale wojskowa zieleń to by mi odpowiadała, moze ma w szafie na stanie taką Laughing
Szczęście polega na tym, by z prostych rzeczy nie tworzyć intelektualnych labiryntów!
Odpowiedz

Część druga!!!!:

http://polibuda.superhost.pl/ftp/films/pijak2.wmv
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Ziomek powoli się zmetalizował, cokolwiek by to słowo znaczyło, aczkolwiek słodki jak zawsze Smile

Tomash - [Obrazek: koncert2.gif] - to jest ślicznościowe, mogę sobie pożyczyć? <słodkie oczka> Big Grin
{nawet mi te kuleczki kogoś przypominają...Smile}
Odpowiedz

ależ proszem bardzoSmile ja też to sobie "pżyczyłem" ino nie wiem skąd Smile
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

dziękuję <ostatnie słodkie oczka w sezonie> Smile
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości