• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ziomek ;-)

http://www.akuku.pl/link_frameset.php?st...k%2Fyo.wmv
Co tu dużo gadać, koleś ma nawijke poprostu Big Grin
Odpowiedz

Kalin - skad ty zassales wilm z moim starym ?? Kurde musze popytac kumpli czy nie zamiescili tego w necie Angry
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you

I'm not like you
I'm not like you
Odpowiedz

popłakałam się ze smiechu... ale to wino jakoś dziwnie znajome... :>
Odpowiedz

Co za głupota.. buhaha.
My God is beautiful.
Odpowiedz

Laughing Laughing Laughing "jak by nie bylo,bedzie bardzo milo" Laughing Laughing Laughing ,
Odpowiedz

Scully napisał(a):popłakałam się ze smiechu... ale to wino jakoś dziwnie znajome... :>
To chyba to samo, którym rozgrzewałem się przed ostatnim wejściem do Deko :?
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

koles jest dobry
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):
Scully napisał(a):popłakałam się ze smiechu... ale to wino jakoś dziwnie znajome... :>
A ja na imprezie tydzień temu... ono nie ma jakiegoś dziwnego posmaku czasem słodkawego? Wink
Odpowiedz

Scully napisał(a):
aXe Rose napisał(a):
A ja na imprezie tydzień temu... ono nie ma jakiegoś dziwnego posmaku czasem słodkawego? Wink
Dokładnie, bo to jest nalewka wiśniowa... Ostatnim razem mi troszkę zaszkodziła, bo została mi 1/15 butelki i musiałem to już wywalić do śmieci :? Bo czułem że się zbełtam... Od tego czasu pijam tylko cytrynową Wink
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Cytat:Dokładnie, bo to jest nalewka wiśniowa...
aaa... fajnie, że pamiętasz Wink

swoją drogą mieliśmy wczoraj robić taki show z żulem spod bloku, ale nas olał Wink
Odpowiedz

jakby nie było bedzie bardzo miło
("kiedy gliny ogladały moja dupe w nadziei znalezienia tam narkotyków, pierdziałem na nich i próbowałem ich obsrac"- powiedzial SiD Vicious po wkroczeniu policji na jakichs ich koncert
Odpowiedz

no coz podobny filmik jak z ta oksana,roksana,nie wiem,jakos sie nazywala,ale na tm samym poziomie (inteligencji) Laughing
Odpowiedz

metallgirl napisał(a):no coz podobny filmik jak z ta oksana,roksana,nie wiem,jakos sie nazywala,ale na tm samym poziomie (inteligencji) Laughing

I oboje podobnej urody byli..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Kalin napisał(a):http://www.akuku.pl/link_frameset.php?st...k%2Fyo.wmv
Co tu dużo gadać, koleś ma nawijke poprostu Big Grin
świetne Big Grin
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):
metallgirl napisał(a):no coz podobny filmik jak z ta oksana,roksana,nie wiem,jakos sie nazywala,ale na tm samym poziomie (inteligencji) Laughing

I oboje podobnej urody byli..

Taaa,szkoda,ze tez nie powiedzial,ze sie interesuje nauka,i ,ze nie zaprezentowal swojego tanca Laughing
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości