• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Zespol Lugubre

Siem! Czy ktos wie gdzie mozna znalezc jakies utwory zespolu Lugubre. Na ich oficialnej stronie nic nie ma! Poza tym co o nich sadzicie? Big Grin
Odpowiedz

a o torrenctach i kazie trojanościączu słyszałeś ?
Hate... I can't control it anymore,
you'll see the red light more and more
Trapping you in destroying despite
by the red light in my eyes
Odpowiedz

Child Of Bodom napisał(a):a o torrenctach i kazie trojanościączu słyszałeś ?
A może on szuka orginałów ... "złodzieju" Wink
Odpowiedz

o sklepach z takim wynalazkiem jak płyty tudzież kasety chyba słyszał Wink

więc jak chce "znaleźć" to ekhmmm.... to nie kupić jak mniema, może niesłusznie Tongue
Odpowiedz

Można też szukac czegoś w sklepach zanim sie kupi Wink
Ale nieróbmy offtopa
Tu masz jedną płytkę... do kupienia Wink
http://www.fan.pl/shopping/lista.php?sta...&og=3&ot=1
Odpowiedz

Dzieki za zainteresowanie! Bo wogole to ten zespolik uslyszlem w WolfRadio wiec szybko udalem sie na ich stronke myslac ze tam znajde jakies dema albo empetrojeczki promocyjne a tam nic... :/ Wiec chcialem sie dowiedziec gdzie takie moge sobie sciagnac, bo co kupie plytke dla jednego utworu ktory mi sie spodobal a reszta okaza sie kicha?

PS. na torentach juz szukalem- nic, kaza to smiec (ale i tak nic nie ma) a w osiolku nic sie nie chce sciagnac Sad Moze jak ktos ma to niech podesle ze 2 pioseneczki na mail? Smile
Odpowiedz

hmmm a szukałeś na zasadzie wpisania w google Lugubre torrent czy w swoich jakiś. bo to pierwsza metoda jest o wiele lepsza a ja jakoś przez długi czas nie mogłam na nią wpaść. ehhh młotek ze mnie
Odpowiedz

I tak, i tak- w zadnym wypadku nic. Raz udalo mi sie trafic na link do donkeya ale niestety okazal sie martwy Sad Jeszcze uzyje fnomenalnego progsu Shareaza czy jakos tak. Big Grin
Odpowiedz

na IsoHunt'cie też nic? hmmm

ale tak patrze fakt, same jakieś dziwne włosko/francuskie/nie wiadomo jakie strony
Odpowiedz

Heh! Na ISOhuncie znalazlo... ale plytke Czajkowskiego! Big Grin Big Grin Big Grin
Odpowiedz

Ja wiem skad sciagnac ich plytke.. Smile Bede jednak chamska swinia i nie podam ci linku.. Kup album w sklepie..

Okradac undergroundowe holenderskie kapele.. Toc to juz calkiem wstyd..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Wcale sie nie obraze! Tongue Nie chce nikogo okradac! Chcialem tylko zobaczyc ich inne piosenki aby podjac decyzje o kupnie tego albumu! Tongue Tongue Coz... bede dalej polowal w WolfRadio na ich utowry, moze puszca inne! Big Grin
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości