02-14-2008, 10:21 PM
Same kurfy
KlaudiaVanKilmister napisał(a):i zapewne za mloda na wloskich gejow.
karakas napisał(a):Akurat hugh grant to dobry aktor, a "Cztery wesela i pogrzeb" to jedna z najlepszych komedii romantycznych w historii.aktor nie aktor, ale jako ciacho to jest pod
karakas napisał(a):Co ty pierdolisz dziewczyno? Może jak pojmę logikę trójwartościowa, to pogadamy. Na razie wypierdalaj oglądać miasteczko twin peaks.co masz do miasteczka twin peaks? zaloze sie,ze nigdy tego ni ogladalas.
karakas napisał(a):Akurat hugh grant to dobry aktor, a "Cztery wesela i pogrzeb" to jedna z najlepszych komedii romantycznych w historii.gdzie jest napisane,ze jest to jedna z najlepszych kemdii romantycznych? to jest tylko twoje zdanie. ja nie trawie chuja granta. i nie widze zadnego powoda, dla ktorego mialabys sie tak unosic? zapewne jestes jedna z tych nastolatek, ktore zbieraja bravo i sie unosza, kiedy powie sie cos zlego o ich ukochanych aktorach i komediach romantycznych.
karakas napisał(a):A Deep to kurwa suchar i po tych całych piratach tez może spokojnie wypierdalać.ok, to powiedz mu to. co mnie to obchodzi. mozesz go schrupac.
Książę napisał(a):dalej laski, drapać się, gryźć, ciągnąc za włosy!
KlaudiaVanKilmister napisał(a):bedziemy sie bic w oliwie w samym bikini.ona jest niesamowita
karakas napisał(a):ja ci mogę jedynie, jak to się mówi, kopa na jape zafundować.przeciwniczka też konkret
karakas napisał(a):o ustawki to trzeba księcia pytaćtzn że jesteś w mojej ekipie, ta?