03-06-2007, 11:11 AM
Valhalla napisał(a):Nie, to jest prawdziwy facet ;] a nie jakas zbabiala podrobka ;]W moim mniemaniu 'prawdziwy facet' powinien mieć krótkie włosy
glupi jestescie i tyle ;]

Valhalla napisał(a):Nie, to jest prawdziwy facet ;] a nie jakas zbabiala podrobka ;]W moim mniemaniu 'prawdziwy facet' powinien mieć krótkie włosy
glupi jestescie i tyle ;]
Sobota napisał(a):Jesteś zajebiście dowcipny ...Przepraszam, to było do mnie? Jestem dziewczyną.
hock:
Pearl napisał(a):Sobota napisał(a):Jesteś zajebiście dowcipny ...Przepraszam, to było do mnie? Jestem dziewczyną.
hock:
sylvicious napisał(a):Wbrew pozorom to nie jest moje zdjęcie.Szkoda, bo aż mi się mokro zrobiło.
KelThuz napisał(a):zdjęcia FACETÓW" kwalifikuje Mewtrix,Nie znam.
Pearl napisał(a):W moim mniemaniu 'prawdziwy facet' powinien mieć krótkie włosy Jak typ ma długie kłaki to od tyłu można go wziąć za kobietęoj chyba kiepski wzrok masz
Valhalla napisał(a):oj chyba kiepski wzrok maszNie patrzę ludziom na tyłki. Na nogi tym bardziej. Chodzi mi o to, że w pierwszej chwili można pomyśleć, iż jest to kobieta. No bo jednak długie włosy noszą przeważnie laskipo dupie mozna poznac czy meska czy damska to raz, a dwa po nogach