06-09-2007, 07:54 PM
Ghost_82 napisał(a):Raczej Tobie by bardziej pasowało. Przemierzałbyś miejskie kanalizacje w poszukiwaniu szkodników.
szkodniki w kanalizacji ? moze sie nie znam, ale wydaje mi sie, że w kanalizacji biegają szczury

Ghost_82 napisał(a):Raczej Tobie by bardziej pasowało. Przemierzałbyś miejskie kanalizacje w poszukiwaniu szkodników.
The Stig napisał(a):Ja pierdole,uprzedzaj zanim coś napiszesz.Ghost_82 napisał(a):Raczej Tobie by bardziej pasowało. Przemierzałbyś miejskie kanalizacje w poszukiwaniu szkodników.
szkodniki w kanalizacji ? moze sie nie znam, ale wydaje mi sie, że w kanalizacji biegają szczury(ewentualnie pajęczaki) no ale ghost to rasowy mieszkaniec kanalizacji, wiec moze mnie doinformuje....
Krzychun napisał(a):The Stig napisał(a):Ja pierdole,uprzedzaj zanim coś napiszesz.Ghost_82 napisał(a):Raczej Tobie by bardziej pasowało. Przemierzałbyś miejskie kanalizacje w poszukiwaniu szkodników.
szkodniki w kanalizacji ? moze sie nie znam, ale wydaje mi sie, że w kanalizacji biegają szczury(ewentualnie pajęczaki) no ale ghost to rasowy mieszkaniec kanalizacji, wiec moze mnie doinformuje....
The Stig napisał(a):zaczynam stosować modne zasady panujące na tym bagnieNo to wypada pogratulować ci 532 dni w bagnie.
The Stig napisał(a):Ghost_82 napisał(a):Raczej Tobie by bardziej pasowało. Przemierzałbyś miejskie kanalizacje w poszukiwaniu szkodników.
MaFFej napisał(a):ale studia nauczyły mnie jednego... szanować trójkę Laughing .
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Ghost_82 napisał(a):[quote="The Stig"][quote="Ghost_82"]
Kurwa weź mnie nie rozperdalaj człowiekuJakbyś nie wiedział, szczury należą do szkodników, jak i inne tego typu gryzonie.
jankier napisał(a):trzecia klasa liceum![]()
Hist - 2
religia - 2
J. Pol - 2
J. Ang - 2
J. Niem - 1
Biol - 2
Geo - 2
Mat - 1
Chem - 2
Fiz - 1
WF - 4
Inf - 2
ale miałem jazde w urodziny... nie ma jak egzaminy komisyjne![]()
(nikt mnie nie pobije kujony)
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo