• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Zabili z nudow...

Nie chodzi o to, kogo zabili; lecz o pobodki i sposob...
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

zabić sukinsynów
zaorać!
Odpowiedz

DeMoN.|. napisał(a):zabić sukinsynów
zaorać!

Dobrze to ująłeś.
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

A ja jestem za karą śmierci i zaostrzeniem przepisów. A kara powinna się odbywać przez krzesło elektryczne.
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

po prostu brak mi słów. :? .... rzeź.
Odpowiedz

Frustra napisał(a):A ja jestem za karą śmierci i zaostrzeniem przepisów. A kara powinna się odbywać przez krzesło elektryczne.
mało widowiskowe. Hmm proponuję jakieś dzikie zwierzęta, walki gladiatorów etc. Przynajmniej plebs miałby rozrywke.
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

Szubienica- najtaniej. A w zasadzie jeszcze taniej wyszlaby smierc glodowa...
Odpowiedz

Najtaniej byłoby ich zrzucić z wieżowca,ale takich dałabym do jakiegoś psychola,żeby on zrobił z nimi to samo co oni z tamtym człowiekiem.
Mad
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

ja jestem za karą śmierci (w uzasadnionych przypadkach) albo przynajmniej za robotami przymusowymi. Bandziorów powinno się brać za morde, a nie zapewniać wikt i opierunek w cieplutkich więzionkach. I o ironio, bandziorów siedzi mniej niż tych, co zus oszukali.. itp... co za kraj.
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć

[Obrazek: 482c918c35ffee755d8c200b0b956109.jpg]
Odpowiedz

Vlkodlak napisał(a):ja jestem za karą śmierci (w uzasadnionych przypadkach) albo przynajmniej za robotami przymusowymi. Bandziorów powinno się brać za morde, a nie zapewniać wikt i opierunek w cieplutkich więzionkach. I o ironio, bandziorów siedzi mniej niż tych, co zus oszukali.. itp... co za kraj.

katolicki, nic dziwnego
MIGHT IS RIGHT!
"Adding rap to rock is like taking the most beautiful woman you've ever seen to a plastic surgeon and asking him to put a penis on her."
- Karl Logan
Odpowiedz

Kraj jest tak katolicki, z hoho. Rzadzony przez czerwone scierwo,a wszelkie gejostwo panoszy sie okrutnie...
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):Kraj jest tak katolicki, z hoho. Rzadzony przez czerwone scierwo,a wszelkie gejostwo panoszy sie okrutnie...

typowe dla katolickich społeczeństw. poczytaj Stachniuka i Wacyka - www.toporzel.gower.pl
MIGHT IS RIGHT!
"Adding rap to rock is like taking the most beautiful woman you've ever seen to a plastic surgeon and asking him to put a penis on her."
- Karl Logan
Odpowiedz

kara smierci to jedyne wyjscie. nie ma tu miejsca na argumenty ze to niehumanitarne, bo czy morderca jest humanitarny? jesli potrafil zabic to bedzie potrafil zginac, a nikt nie jest az takim debilem zeby nie zrozumiec ze morderstwo jest zle(oczywiscie to nieuzasadnione). kara smierci nalezy sie mordercom ktorzy wykazali sie wyjatkowym okrucienstwem, planowali swoja zbrodnie badz dokonali morderstwa seryjnego. nie wchodza w gre przypadki osob ktore zabily w obronie wlasnej lub kogos. chodzi jedynie o przypadki ww. aha, a co do gowniarzy ktorzy biora sie za takie "zajecia" to moga jak najbardziej odpowiadac za swoje czyny! skoro dorosi by zabic- dorosli by zginac! rozumiem- niektorzy z mordercow stoja przed szansa resocjalizacji, tylko pytam czy jest sens? ratowac zycie kogos kto juz pokazal jakim "uzytecznym" elementem jest dla spoleczenstwa mija sie z celem. lepiej chyba przeznaczyc pieniadze na cos pozytecznego niz na takie scierwo! w kwestii gwalcicieli to kastracja- tak na przyszlosc, zeby nie mieli "narzedzia". kara smierci oczywiscie bylaby dopuszczalna gdyz lwia czesc spoleczenstwa jest za jej powrotem, tylko oczywiscie kato-unia nie pozwala, bo to cywilizowanemu czlowiekowi "nie przystoi" psia mac. alez sie rozpisalem- ale nareszcie powiedzialem co o tym sadze.
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Vlkodlak napisał(a):ja jestem za karą śmierci (w uzasadnionych przypadkach) albo przynajmniej za robotami przymusowymi. Bandziorów powinno się brać za morde, a nie zapewniać wikt i opierunek w cieplutkich więzionkach. I o ironio, bandziorów siedzi mniej niż tych, co zus oszukali.. itp... co za kraj.

Przecież każdy taki skurwysyn kosztuje miesięcznie 1300 zł.Do roboty z takimi,niech robią.I powinno się kastrować gwałcicieli i pedofili,a morderców eksterminować
Mad .
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

Na eksperymenty genetyczne debili wysłać i tyle Mad Przynajmniej się do czegoś przydadzą
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości