• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Zabili mi żółwia- znacie?

Co do mnie, lubie ich... Jak na nasze polskie kapele są całkiem dobrzy Big GrinBig Grin. Często se posłucham jakiejś poszczególnej piosenki. A wy?
" Kobiety nie bij nawet kwiatem. "
Odpowiedz

a ja lubię wiosne i dlaczego Smile
...przeraziła się, ze jest śmiertelna i na ich oczach umiera ze strachu przed śmiercią...
Odpowiedz

Fajny ska/punk, dobrze sprawdzający się na koncertach. Najbardziej lubię "Barykady".
Odpowiedz

A Zgwałcili Mi Tate (kapeleBig Grin) znacie ?? Smile
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

pewnie, że znamy :> 2 tygodnie temu u nas grali i było... rude ;] sialala zrób mi dobrze w rytmie ska! ; )
spoko czyli chujowo
Odpowiedz

Blackfox napisał(a):pewnie, że znamy :> 2 tygodnie temu u nas grali i było... rude ;] sialala zrób mi dobrze w rytmie ska! ; )

z tego co mi wiadomo to ta kapela jak i ta w temacie czyli Zabili Mi Żłówia jest z mojego miasta Big Grin ale o takiej popularności nie wiedziałem Big Grin
Odpowiedz

uwielbiam tą kapelę Big Grin uwielbiam ska Big Grin poprostu jak humor nie dopisuje to puszczam sobie ich kawałki Big Grin dlaczego/kwiatek/dzień wagarowicza <- tych najbardziej lubię słuchać Big Grin
[Obrazek: Filczek.gif]

Chuck Norris przywalił Twojej Starej z Zidane'a.
Odpowiedz

Czasem lubię, nawet bardzo, posłuchać. Moje ukochane kawałki:
-Barykady (po wyborach prezydenckich na okrągło przez jakieś 2 godzinki)
-Wiosna
-Dezerter
-Jaracz

Nie tak dawno byłam na koncercie, grali z Farben Lehre, Całą Górą Barwników i Dope 69, po któym pozostały mi całkiem miłe wspomnienia i kilkanaście siniaków, bo oczywiści musiałam przepchnąć sie do przodu i przez większość koncertu byłam przygniatana do barierki przez cały tłum Surprised
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

znamy
lubimy
kwiatek Smile
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):
Blackfox napisał(a):pewnie, że znamy :> 2 tygodnie temu u nas grali i było... rude ;] sialala zrób mi dobrze w rytmie ska! ; )

z tego co mi wiadomo to ta kapela jak i ta w temacie czyli Zabili Mi Żłówia jest z mojego miasta Big Grin ale o takiej popularności nie wiedziałem Big Grin

hehe, akurat ZMZ to jedno z najbardziej znanych Wink
spoko czyli chujowo
Odpowiedz

Blackfox napisał(a):
Dance Of Death napisał(a):

hehe, akurat ZMZ to jedno z najbardziej znanych Wink

to w takim razie nie moze pochodzic z mojego miasta Big Grin ale ZMT owszem Big Grin - bardzo możliwe ze ZMZ występowali u nas i tak jakos mi sie skojarzyło ze to nasi Smile
Odpowiedz

ale ZMT też znam więc w dziurze nie mieszkasz :> a zLublina to jakie gwiazdy, prosze ja Ciebie Beatka Kozidrak i przechadzający się po mieście Cugowski w żółtych dresach.
spoko czyli chujowo
Odpowiedz

Blackfox napisał(a):ale ZMT też znam więc w dziurze nie mieszkasz :> a zLublina to jakie gwiazdy, prosze ja Ciebie Beatka Kozidrak i przechadzający się po mieście Cugowski w żółtych dresach.

hehe interesujące Smile a Lublin jakoś w rejonie (Legnica, Wrocław, Jelenia Góra ?) lezy ?? Smile bo wiem że jest Lubin, Lublin i jedno lezy na zachodzie a drugie na wschodzie Big Grin
Odpowiedz

Lublin. Województwo lubelskie :>
spoko czyli chujowo
Odpowiedz

Blackfox napisał(a):Lublin. Województwo lubelskie :>

łeeee czyli na wschodzie polski... a moja kapele pochodzi ze wschodu heh... ale to chyba o niczym nie swiadczy Smile
Odpowiedz