• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Z pamiętnika kinder metala :D

Tim napisał(a):Jak się możesz śmiać ze swojej koleżanki w mroku?

Nie(stety) nie jest to moja koleżanka, chociażby gdybym ją znała to pewnie by długo nie pożyła Angry
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
Odpowiedz

Tez mam mrok..ale w dupie:d
Odpowiedz

zostawilem komentarz na jednym z mrocznych blogow... moze autor mnie nie zje?...
lilith, cosik mi sie wątpi ze masz prawo nazywac kogos kinderem... dobra nie bede komentowal bo nie jestem trv ^^
Odpowiedz

-lilith- napisał(a):

Nie(stety) nie jest to moja koleżanka, chociażby gdybym ją znała to pewnie by długo nie pożyła Angry

Utopiła byś ją w wodzie święconej? Czy oddała byś jej dusze szatanowi na czarnej mszy?
about:blank
Odpowiedz

Tim napisał(a):
-lilith- napisał(a):

Utopiła byś ją w wodzie święconej? Czy oddała byś jej dusze szatanowi na czarnej mszy?

Wbiłabym jej kołek w serce i odprawiła egzorcyzmy.

Balthor- zacznijmy od tego, ze nie jestem po pierwsze żadnym "metalem" i jakoś nie zamierzam nim być. Poza tym to, że mam 14 lat chyba nie znaczy, że od razu jestem jakąś idiotką itd. Przecież każdy kiedyś tyle miał i Ty na pewno też Surprised No i nie wydaje mi się, żeby mój wiek pozbawiał mnie przywileju zauważania głupoty i podśmiewania się niej.
"...jam jest Lilith, jam jest pierwsza z pierwszych, jam jest Asztarte, Kybele, Hekate, jam jest Rigatona, Epona, Rhiannon, Nocna Klacz, kochanka wiatru.
Czcijcie mnie w głebi serc waszych, składajcie ofiare z aktu miłosći i rozkoszy... "
Odpowiedz

jak to kazdy mial? ja sie urodzilem to mialem juz 17 lat i pilem wino z gwinta w 28 sekund!
a ja nic nie mowie ze jestes idiotka czy cos, po prostu nazywac kinderem i wysmiewac sie nie powinnas, bo zamiast "uswiadomic" taka osobe wysmiewasz ja juz w wieku 14 lat, to co bedzie jak bedziesz miala tych lat 20? bedziesz zazynac bo ktos zalozyl bialą koszulke? ;p
Odpowiedz

Balthor napisał(a):jak to kazdy mial? ja sie urodzilem to mialem juz 17 lat i pilem wino z gwinta w 28 sekund!
a ja nic nie mowie ze jestes idiotka czy cos, po prostu nazywac kinderem i wysmiewac sie nie powinnas, bo zamiast "uswiadomic" taka osobe wysmiewasz ja juz w wieku 14 lat, to co bedzie jak bedziesz miala tych lat 20? bedziesz zazynac bo ktos zalozyl bialą koszulke? ;p

Aaa no tak, zapomniałam, że się czasem rodzą tacy ludzie Surprised
A co do "wyśmiewania się" to ja po prostu jestem nad wiek dojrzała, jak bedę miała 20 lat, to będę narzekać jak 60- latka Surprised A tak na serio, to próbowałam uświadomić właścicielkę tego pierwszego bloga, ale niestety pokasowała moje posty i napisała, że owszem, symfoniczny metal to inaczej gotyk, i że ma w linkach cztery zespoły, które można powiedzieć, że grają gotyk:
COF
69 Eyes
Nightwish
Within Temptation
Laughing Crying or Very Sad

Gdyby nie to, to pewnie bym tego bloga nawet tu nie podała Surprised

EDIT: Sam spróbuj jej coś napisać, to zobaczysz. Ona po prostu wie lepiej :?
Odpowiedz

-lilith- napisał(a):o ja po prostu jestem nad wiek dojrzała,

Jak my wszyscy...
That's all folks!
Enjoy!
Odpowiedz

-lilith- napisał(a):o ja po prostu jestem nad wiek dojrzała,

Przypomina mi sie dzieciak co mieszka w bloku obok i ma 7 lat. Matka do niego mówi "Daj mi ręke bo jest ślisko i sie przewrócisz" "NIE! Ide sam bo jestem już DOROSŁY!" 3 kroki dalej zaliczył glebe i przywalił głową w lód

Raczej z koleżanki w ciemnocie... Esh takie laseczki "których nikt nie kocha" są irytujące Evil or Very Mad Pytasz sie takiej co jej jest a ona "nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi, nie zrozumiesz..." Ciężko z tymi małolatami.. no ale.. taki wiek.. bunt, dojżewanie, poznawanie swojego ciała....
Nie za dużo napisałem ? :?
[Obrazek: whysoib5.jpg]
Odpowiedz

Cytat:Nie za dużo napisałem ?
Łosz, kurwasz rozpisałeś się jak szalony.. Miesięczna norma wyrobiona.

Btw: wszystko już powiedziane, wkrótce zamknę temat.

Smile
Odpowiedz

Do tematu... Wink
Ten kto gwiazdę w locie schwyta
Sprawi dziecko mandragorze
Wie skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze
Umie słuchac syren śpiewu
Strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
Zna krainy
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny
Odpowiedz

A ja tam lubie kinderowTongue Z racji tego ze w mojej szkole(gim) od tego roku nie ma juz zadnego pozadnego metala(skromnosc)to mam fajny ubaw ja ide za "mroczna laska" w koszulce LP albo CoF(extremalnie) i z plecakiem z napisem Vaderzyca to chociarz posmiac sie moznaBig Grin ALe problem tych turystow,ze sie tak wyraze to nie tylko osob 13-15. Mam polaczone gim z LO i tam sa dopiero szatanowcy. Bluza slipa albo koRna i jazda, bujamy sie po szkoleTongueTongue Nie uwazam sie za jakiegos metala ale moge z calom pewnoscia powiedziec ze sa gorsi Laughing
Odpowiedz

Do mojego liceum w tym roku trafiło kilka takich "przypadków" Jeden z nich chodził przez pierwsze dwa tygodnie w tej samej bluzie Korna. Potem przerzucił się na Iron Maiden Rolleyes Laughing
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

warsadal napisał(a):
Cytat:Nie za dużo napisałem ?
Łosz, kurwasz rozpisałeś się jak szalony.. Miesięczna norma wyrobiona.

Btw: wszystko już powiedziane, wkrótce zamknę temat.

Smile

Chodziło mi raczej o kwestię mojej zabawy w psychologa.. o buncie dojżewaniu i takich tam hockach klockach Rolleyes
[Obrazek: whysoib5.jpg]
Odpowiedz

Dzisiaj się wkurwiłem. Znana pozerka-cobainówa, która jeszcze w gimie śmiała się ze mnie że słucham rocka, pokazała się w koszulce DOORSÓW Mad Mad za coś takiego powinna być kara chłosty Evil or Very Mad
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości