• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wywiad w WOLFPACK #100 !!!!

W pierwszym (czy raczej setnym) numerze zina Wolfpack zamieszczony został wywiad z francuskim zabójca/kanibalem Nicolasem Clauxem. Niestety numer ten został wydany w ściśle limitowanym nakładzie i za cholerę nie mogę go nigdzie znaleść.

Miałbym wielką prośbę do wszystkich, którzy mają ten numer Wolfpacka i mogą mi zeskanować artykuł i wywiad w jak największej rozdzielczości.

Byłbym baaardzo wdzięczny!!!!

Ewentualne skany słać na: belial.9@interia.pl
'.' DCLXVI .'.
Odpowiedz

Jak cię interesuje taka tematyka, to obejrzyj sobie "Seryjni mordercy - żywe wcielenia Hannibala Lectera". To jest właśnie o seryjnych mordercach-kanibalach. Mocne.
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Pandora napisał(a):Jak cię interesuje taka tematyka, to obejrzyj sobie "Seryjni mordercy - żywe wcielenia Hannibala Lectera". To jest właśnie o seryjnych mordercach-kanibalach. Mocne.

Niom..... Nie zmienia to jednak faktu, że zależy mi bardzo na tym skanie Wolfpacka....
'.' DCLXVI .'.
Odpowiedz

www.mord.prv.pl - tam jest o tym Francuzie( masz nawet adres jego strony intenretowej ). I nie był kanibalem, tylko buszował po kryptach, a siedział za zabójstwo pedała ( dobrze zrobił ).
"Beyond scorn, lies and calumny, I still stand and watch you rot"
Meychna'ch
Odpowiedz

Jeśli nadal interesuje Cię ten Francuz, tutaj jest fragment programu (po angielsku), w którym on się wypowiada

http//www.youtube.com/watch?v=SqMn7qVqjhc
Odpowiedz

ja jebie... jeśli nie zauważyłaś, ten temat jest starszy od youtube'a
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości