Ankieta: Na kogo zag - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
LiD
20.31%
13
20.31%
PO
18.75%
12
18.75%
LiS
0%
0
0%
PiS
1.56%
1
1.56%
PSL
1.56%
1
1.56%
Pierdole Wybory
23.44%
15
23.44%
UPR
26.56%
17
26.56%
Inna partia (jaka?)
7.81%
5
7.81%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wybory 2007

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?k...caid=14856

pozdro dla fanow lidu i jednoczesnych antyfanow pis
Odpowiedz

Nie mów, że bierzesz to na poważnie Confusedhock:
Odpowiedz

szczerze mowiac nie obchodzi mnie to, ale chce powkurwiac np. Kamila [Obrazek: clown.png]
Odpowiedz

co ty, kamil już z niejednego pieca chleb jadł
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):szczerze mowiac nie obchodzi mnie to, ale chce powkurwiac np. Kamila [Obrazek: clown.png]

nie udało ci sie.
Odpowiedz

jasne jasne : >
Odpowiedz

The Stig napisał(a):
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):szczerze mowiac nie obchodzi mnie to, ale chce powkurwiac np. Kamila [Obrazek: clown.png]

nie udało ci sie.

Embarrassed Crying or Very Sad
Odpowiedz

Prezio po raz kolejny dostarczył wyśmienitego dowodu na to ,iż ludzie osiągający w dupokracji sukcesy, to szmaty bez elementarnej godności i kultury

edit: konfuguracja PiS-LiD to obecnie niemal pewniak na koalicję
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):edit: konfuguracja PiS-LiD to obecnie niemal pewniak na koalicję

W jakim Ty świecie żyjesz?!??!?!?!?!?!
Jakby Ciebie wyzywali od komunistów, dewastatorów, złodzieji, oszustów, "lewaków" itd. to podjąłbyś próbe nawiązania kontaktu w celu rozjemu?

Miałem się znowu k... nie wypowiadać, ale mmnie już się grób rozpierdzielił od przewracania sie w nim...
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...
Odpowiedz

Slapi napisał(a):W jakim Ty świecie żyjesz?!??!?!?!?!?!
Jakby Ciebie wyzywali od komunistów, dewastatorów, złodzieji, oszustów, "lewaków" itd. to podjąłbyś próbe nawiązania kontaktu w celu rozjemu?

jestes w stanie powiedziec z pelnym przekonaniem ze jest to totalnie niemozliwe? jesli pis wygra wybory i nie dogada sie z platforma? to kto wtedy zostanie do koalicji?
Odpowiedz

Prędzej PO się dogada z PiS-em, niż LiD. Po prostu wierzyć mi się w to nie chce, że taka sytuacja by nastapiła. A jeżeli już by nastąpiła, to byłyby to ostatnie wybory na jakie bym poszedł.
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):jestes w stanie powiedziec z pelnym przekonaniem ze jest to totalnie niemozliwe? jesli pis wygra wybory i nie dogada sie z platforma? to kto wtedy zostanie do koalicji?

Tak, postawie piwo każdemu jak dojdzie do koalicji PIS - LID... Takie błache sprawy jak ideologie, program, ideologie się Z DEKA nie zgadzają... Kto się orientuje choć troche polityką, wie, że jest to merytorycznie i praktycznie nie możliwe...

Zwróćcie uwage kto podaje te newsy - WPROST...
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...
Odpowiedz

patrzac na wszelakie transfery personalne widac, ze ideologia i program to ostatnia rzecz na jaka u nas w polityce zwraca sie uwage, wiec takie cos mnie nei zaskoczy
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):ideologia i program to ostatnia rzecz na jaka u nas w polityce zwraca sie uwage,

to ostatnie rzeczy na jakie zwraca się uwagę w demokracji <:
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

d***kracji chciales powiedziec : >
Odpowiedz