- Liczba postów:
- 3,503
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
1
co ty, kamil już z niejednego pieca chleb jadł
- Liczba postów:
- 1,702
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Prezio po raz kolejny dostarczył wyśmienitego dowodu na to ,iż ludzie osiągający w dupokracji sukcesy, to szmaty bez elementarnej godności i kultury
edit: konfuguracja PiS-LiD to obecnie niemal pewniak na koalicję
![[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]](http://images39.fotosik.pl/274/f433e6e70962e617.jpg)
Czas przeorania to czas oczyszczenia
- Liczba postów:
- 267
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Necro Desecrator napisał(a):edit: konfuguracja PiS-LiD to obecnie niemal pewniak na koalicję
W jakim Ty świecie żyjesz?!??!?!?!?!?!
Jakby Ciebie wyzywali od komunistów, dewastatorów, złodzieji, oszustów, "lewaków" itd. to podjąłbyś próbe nawiązania kontaktu w celu rozjemu?
Miałem się znowu k... nie wypowiadać, ale mmnie już się grób rozpierdzielił od przewracania sie w nim...
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...
- Liczba postów:
- 2,058
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Prędzej PO się dogada z PiS-em, niż LiD. Po prostu wierzyć mi się w to nie chce, że taka sytuacja by nastapiła. A jeżeli już by nastąpiła, to byłyby to ostatnie wybory na jakie bym poszedł.
- Liczba postów:
- 267
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):jestes w stanie powiedziec z pelnym przekonaniem ze jest to totalnie niemozliwe? jesli pis wygra wybory i nie dogada sie z platforma? to kto wtedy zostanie do koalicji?
Tak, postawie piwo każdemu jak dojdzie do koalicji PIS - LID... Takie błache sprawy jak ideologie, program, ideologie się Z DEKA nie zgadzają... Kto się orientuje choć troche polityką, wie, że jest to merytorycznie i praktycznie nie możliwe...
Zwróćcie uwage kto podaje te newsy - WPROST...
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...
- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
patrzac na wszelakie transfery personalne widac, ze ideologia i program to ostatnia rzecz na jaka u nas w polityce zwraca sie uwage, wiec takie cos mnie nei zaskoczy
- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
d***kracji chciales powiedziec : >