- Liczba postów:
- 631
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
obejrzalam
na komedie to mi to srednio
momentami do bolu rzeczywisty
kilka smiesznych tekstow bylo
-Adasiu nie pij
-ja nie pije to ktos pije za mnie
ogolnie podobal sie
cale zycie na debecie
- Liczba postów:
- 2,081
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Film niezły.W sumie nic super odkrywczego,ale daję mu 7,5/10.
- Liczba postów:
- 897
- Liczba wątków:
- 15
- Reputacja:
-
1
Nic tylko się tam ruchali
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
No, wczoraj widzialam.
Zajebisty film. Tyle moge powiedziec. Cos takiego, co lubie.
A 'mlodszy'Marek Kondrat to sie zachowuje jak normalnie moj kolega ze studiow, mam na mysli jak jest pijany. Dokladnie ten sam glos, sposob mowienia etc. Sie usmialam
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
- Liczba postów:
- 935
- Liczba wątków:
- 28
- Reputacja:
-
0
W sumie nie widziałam jeszcze, aczkolwiek mam zamiar zobaczyć.
Oglądałąm za to "Dzień Świra" i dla mnie jest to po prostu film cholernie przygnębiający...
No ale cóż, obejrze - wypowiem się 'szerzej' ;]
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
- Liczba postów:
- 2,514
- Liczba wątków:
- 64
- Reputacja:
-
-1
Obejrzalem dzisiaj. Dla mnie beznadzieja. Moze i jest tam prawda kórhanuw ale do mnie nie trafia.
- Liczba postów:
- 1,945
- Liczba wątków:
- 9
- Reputacja:
-
-1
No "obleśne rzeczy" to dla mnie w tym przypadku motyw, jak kolo sobie robi dobrze. No już dobra niech rucha panienke, ale niech nie wchodzą w takie szczegóły życia intymnego, przecie to patologia. Zresztą może o to chodziło, niby powinien być happy end z babą przy zachodzie słońca, a tutaj wszystko dzieje się w wyobraźni głównego bohatera. No niby przemyślane, ale mnie osobiście odrzuca sposób wyeksponowania.
- Liczba postów:
- 1,031
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
Coś ty taki delikatny ? Jak reżyser coś chce pokazać to niech pokaże, co mnie to... Wiele bardziej oblesnych rzeczy pokazują w filmach. W tym filmie nie chodzi przecież o trzepanie, więc po co się skupiac na tak malym i nieistotnym detalu, skoro przekaz całości jest o niebo istotniejszy.
- Liczba postów:
- 935
- Liczba wątków:
- 28
- Reputacja:
-
0
Ciężki film. Nie lubię tego typu ekranizacji. Tak myślałam jest przygnębiający jak 'Dzień Świra' a nawet bardziej...
Jeżeli ktoś lubi katować się takimi filmami to polecam. Mi wystarczy Życie i otaczający mnie Świat, nie potrzebuję oglądać tego jeszcze na szklanym ekranie.
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli