• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Woodstock

ja bylam .. i naprawde swietna impreza Wink super ludzie .. no i klima .. tylko na glany trzeba bylo uwazac zeby ich ktos nie gwizdnal ..Big Grin w 2005 tez jade Wink
cale zycie na debecie
Odpowiedz

Byłam w tamtym roku pierwszy raz i na pewno pojade w tym roku Smile Przede wszystkim świetna zabawa i muzyka. Poznałam wielu ciekawych ludzi, gdzie nigdzie indziej pewnie bym ich nie spotkała.
Tylko, szkoda, że nie miałam okazji byc w Zarach, bo jak slyszałam prawie od wszystkich to tam podobno bylo lepiej Wink
A no i mogliby cos zrobic z tym, zeby nie bylo tyle kurzu...jakąs trawke posadzis, czy coś ;P
Ale ogolnie świetna impreza, polecam wszystkim Smile
"...Czarna róża w mych dłoniach gra
W jej niewidzialną sieć złapana miotam się..."
Odpowiedz

anielica_w_czerni napisał(a):Byłam w tamtym roku pierwszy raz i na pewno pojade w tym roku Smile Przede wszystkim świetna zabawa i muzyka. Poznałam wielu ciekawych ludzi, gdzie nigdzie indziej pewnie bym ich nie spotkała.
Tylko, szkoda, że nie miałam okazji byc w Zarach, bo jak slyszałam prawie od wszystkich to tam podobno bylo lepiej Wink
A no i mogliby cos zrobic z tym, zeby nie bylo tyle kurzu...jakąs trawke posadzis, czy coś ;P
Ale ogolnie świetna impreza, polecam wszystkim Smile
Święta racja tam trzeba być Mad SZkoda zę szkoła niemoże trwać 2 dni a reszta to same woodstocki i hunterfesty i tym podobne Big Grin
Odpowiedz

Pantera666 napisał(a):SZkoda zę szkoła niemoże trwać 2 dni a reszta to same woodstocki i hunterfesty i tym podobne Big Grin

Odrobinę realizmu...
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

"Odrobinę realizmu..." No co pomażyć niemożna Big Grin
Odpowiedz

Na tyskim festiwalu zawsze jest zajebiscie zapraszam
Diabeł stworzył armię a Bóg Dezertera
Odpowiedz

Woodstock... w tym roku wybieram się pierwszy raz Big Grin myślę, że będzie fajnie... Confusedhock:
Odpowiedz

Druciak napisał(a):Woodstock... w tym roku wybieram się pierwszy raz Big Grin myślę, że będzie fajnie... Confusedhock:
no ja tak samo ^^ khy khy khy
Odpowiedz

Emma napisał(a):tylko na glany trzeba bylo uwazac zeby ich ktos nie gwizdnal ..Big Grin
hehe nie tylko na glany...siostrze kumpla gwizdneli spod namiotu adidasy ...
Odpowiedz

To przejebane, a w namiocie pewnie gwizdneli jej cnote.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

LCF napisał(a):To przejebane, a w namiocie pewnie gwizdneli jej cnote.
Wiesz tak szczerze, to Twoje teksty mnie rozpierdalaja Laughing pozytywnie Wink
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

LCF napisał(a):To przejebane, a w namiocie pewnie gwizdneli jej cnote.
a to lobuzy
Wszyscy mnie wkurwiacie. wypierdalac.
Odpowiedz

Dobra koniec żartów, podali pierwsze kapele po Toten Hosen:

Beatsteaks(przyjemne granie ze Szwabów)
KSU - yeeeeeeeeaaaaaaaaaaah 8)
Raz, Dwa, Trzy
Pogodno
Lao Che
Without End(jakiś metal z NY City - zobaczymy....)
Krzysztof "Jary" Jaryczewski...

a wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że zagrają Acid Drinkers Big Grin wśród zespołów zgłoszonych jest też The Bill, ale to byłoby chyba zbyt piękne gdyby zagrali, ehhhhhBig Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Kosiarz napisał(a):http://www.wosp.org.pl/fundacja/news.php?id=1712 <--- LISTA ZESPOŁÓW KTÓRE GRAJĄ W TYM ROKU Smile
Ty ,ale to jest lista z zeszłego roku.....
Odpowiedz

Ja na woodstocku jeszcze nie byłem ale wtym roku sobie nie odpuszczę. Za każdym razem mi coś wypadało tak ,że nie mogłem pojechać ale tym razem muszę. Wszyscy znajomi już byli tylko ja nie ,przymierzam się od kilku lat. Mam nadzieję ,że będzie Acid Drinkers . The Bill też jest spoko. Słyszałem też ,że ma być Analogs ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć.
Odpowiedz